Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Τ.Ε. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ποιότητα, η ποικιλία και η ποσότητα των παραγόμενων προϊόντων της  Ρόδου,  έχουν  καταδικαστεί και μαζί τους, οι αγρότες της περιοχής μας, από τις αγροτικές πολιτικές της Ε.Ε. τις οποίες έχουν πρόθυμα υιοθετήσει οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι αγρότες και με τη ψήφο τους στις επικείμενες εκλογές πρέπει να καταδικάσουν, όλα τα κόμματα  του ευρωμονόδρομου  και να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που έχει αποκαλύψει την πολιτική ξεκληρίσματος της αγροτιάς, το μόνο κόμμα που έχει σταθεί και θα σταθεί στο πλευρό του αγωνιζόμενου αγρότη ενάντια στην Νέα ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική), της Ε.Ε.», επισήμανε ο Τάκης Πότσος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, στην περιοδεία που πραγματοποίησε σήμερα, στην λαϊκή του Αη Δημήτρη.  Κατέληξε τονίζοντας, ότι μόνο η αποδέσμευση από την Ε.Ε., η μονομερής διαγραφή του χρέους και ο κεντρικός επιστημονικός σχεδιασμός της κοινωνικοποιημένης οικονομίας μπορεί να απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας προς όφελος του λαού και των μικρών αγροτών.
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του    ΚΚΕ , θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 21  Γενάρη  2015, στο εργατικό κέντρο Ρόδου στις 7μμ.
Στην συγκέντρωση θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ, και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος.

Ρόδος 17-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/