Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιοι του κόμματος στα Δωδεκάνησα, τονίζουν την ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής.

Τ.Ε. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με δεκάδες κατοίκους της πόλης και των χωριών της Ρόδου βρέθηκαν χθες οι υποψήφιοι του κόμματος  στα Δωδεκάνησα, τονίζοντας την ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής .
Άκουσαν την αγωνία των αυτοαπασχολούμενων που βιώνουν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης,  παρουσίασαν σε εργαζόμενους, νεολαίους και συνταξιούχους τις προτάσεις του ΚΚΕ και τους επισήμαναν ότι μόνο το ΚΚΕ, δυνατό, μπορεί να οργανώσει τους αγώνες τους, ώστε να μπουν εμπόδια στην  εφαρμογή νέων μέτρων, αλλά και για την αναπλήρωση των απωλειών που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Η Θεανώ Κουντούρη, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία, ιδιαίτερα στην μόρφωση και την ανεργία. Ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι το μικρότερο κακό αλλά το ίδιο κακό με την προηγούμενη της Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, παρά τις επι μέρους διαφορές που έχουν. Ότι δεν μπορεί να υπάρξει διαφορετική πολιτική στην παιδεία τη στιγμή, που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υιοθετήσει όλες τις αποφάσεις της Ε.Ε.
Αναφέρθηκε στην  κοροϊδία των  προγραμμάτων  διαχείρισης της ανεργίας των νέων , τα οποία υποστηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως το  ΕΣΠΑ  για την ένταξη στην αγορά εργασίας, πρόγραμμα λίγων μηνών  με ελάχιστη αποζημίωση, το οποίο εθίζει τη νεολαία στην μείωση των απαιτήσεών της, ώστε αυτές να βρίσκονται πίσω και από τις απαιτήσεις του 2009!!!
Από την πλευρά του ο Κώστας Γιαννόπουλος επισήμανε την τραγική κατάσταση στο χώρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, με την εντατικοποίηση της δουλειάς, τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, την μαθητεία, την απλήρωτη εργασία, τα ελάχιστα επιδόματα ανεργίας τα οποία δεν έχουν δοθεί ακόμη σε όσους τα δικαιούνται. Την ίδια στιγμή που το ξενοδοχειακό κεφάλαιο, στο όνομα του οποίου Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ πίνουν στην υγειά του,  βγάζει αμύθητα κέρδη .
Η Μαρία Χατζηγιάννη καυτηρίασε την κατάσταση στην υγεία, αποκάλυψε την κοροϊδία για την εξαγγελία δημιουργίας του νέου ογκολογικού στο νοσοκομείο Ρόδου   τονίζοντας:
 Αναρωτιόμαστε, λοιπόν. Δεν είναι ο κύριος Κρεμαστινός επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ; Δεν έχει ψηφίσει τα μνημόνια και τους νόμους που έφεραν τη δημόσια υγεία στο χείλος του γκρεμού; Δε γνωρίζει τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και στο νοσοκομείο της Ρόδου, εξαιτίας της πολιτικής που υποστηρίζει εδώ και χρόνια; Ποιος άραγε ευθύνεται για τις ελλείψεις σε προσωπικό, σε εξοπλισμό, ακόμα και σε αναλώσιμα υλικά; Πώς ακριβώς υπερασπίζεται το δικαίωμα στην υγεία, όταν στηρίζει την πολιτική που κόβει τα φάρμακα, τις προληπτικές εξετάσεις, που βάζει χαράτσι ακόμα και στα νοσοκομεία;
Ο λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί από αυτούς που με «μεγάλα λόγια» προσπαθούν να απαλλαγούν από την ευθύνη τους για την εξαθλίωσή του. Εδώ και τώρα χρειάζεται να οργανωθεί και να παλέψει για δημόσια, δωρεάν υγεία, πρωτοβάθμια φροντίδα, ασφάλιση και κοινωνική πρόνοια. Γι’ αυτό χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή και στο κίνημα, που θα πρωτοστατεί στην οργάνωση της λαϊκής πάλης.
Τέλος ο Τάκης Πότσος , τόνισε ότι το μόνο κόμμα που θα είναι πραγματική αντιπολίτευση στην βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές στις 25 του μήνα θα είναι το ΚΚΕ. Όλα τα άλλα κόμματα τη στιγμή που βρίσκονται  στην ίδια κατεύθυνση του  ευρωμονόδρομου, έχουν ελάχιστες παραλλαγές στην πολιτική τους, διαχειριστικής λογικής. Γι άυτό επιβάλλεται η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ για να είναι μια ισχυρή αντιπολίτευση, για να είναι ο λαός πιο δυνατός.

Ρόδος 24-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/