Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Προκλητικός ο Νεκτάριος Σαντορινιός, «τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση είναι να κερδίζουν αυτοί που έχουν χαμηλά εισοδήματα!»

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προκαλούν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριου Σαντορινιού σε αθηναϊκό κανάλι σήμερα το πρωί, που ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι, σταθερή προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ (με τα μέτρα που παίρνουν) είναι να κερδίζουν αυτοί που έχουν χαμηλά εισοδήματα! 

Ας το πουν επιτέλους καθαρά, ότι όταν λένε χαμηλά εισοδήματα εννοούν μηδέν εισόδημα.

Γιατί ο μισθωτός ή ο συνταξιούχος που παίρνει 667 ευρώ το μήνα θα πληρώσει με τα μέτρα «υπέρ των αδυνάτων» μόνο με τη μείωση του αφορολογήτου, 550 ευρώ το χρόνο! Επιπλέον μείωση δηλαδή του μισθού ή της σύνταξης κατά 46 ευρώ το μήνα. Την ίδια ώρα δεν θα μπορεί να διαμαρτύρεται γιατί παίρνουν τα μέτρα τους να φιμωθεί το συνδικαλιστικό κίνημα, να απολύουν τους εργαζόμενους ομαδικά οι επιχειρήσεις.

Το μαστίγιο που στρέφεται μόνιμα ενάντια στο λαό δεν πρόκειται να σταματήσει τα χτυπήματα, αν ο ίδιος δεν σηκωθεί όρθιος, αν δεν πάρει τη τύχη στα χέρια του. Το κόλπο με τα «μέτρα και αντίμετρα», είναι το ίδιο με τα επί επτά χρόνια «προγράμματα που σώζουν τη χώρα» και εξαθλιώνουν τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού. 

Ο φαύλος κύκλος μέτρα-θυσίες-μέτρα -στο όνομα της ανάπτυξης- απ’ όλες τις κυβερνήσεις που τα εφάρμοσαν και είναι πρόθυμες να συνεχίσουν , πρέπει να σπάσει με την οργανωμένη αντίσταση του λαού, συνδεδεμένη με την πάλη για να μπει τέλος στο βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα της εκμετάλλευσης.

Ρόδος 5/04/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/