Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΣΧΟΛΙΟ του ΚΚΕ για Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Τ.Ε. Νότιας Δωδ/σου

ΣΧΟΛΙΟ
Περιχαρής ο (ΣΕΤΕ), με επιστολή του χαιρετίζει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και «εύχεται κάθε επιτυχία στην υλοποίηση του έργου της».
 Ο ΣΕΤΕ εκπροσωπεί το τουριστικό κεφάλαιο, το οποίο είναι πρωταγωνιστής σε κερδοφορία και σε επιθετικότητα στα εργασιακά δικαιώματα, με «ευέλικτες» εργασιακές σχέσεις, που συνεπάγονται ατομικές συμβάσεις για δουλειά μιας βδομάδας, εξοντωτικά ωράρια, μισθούς πείνας κ.ά.
 Οι θέσεις του ΣΕΤΕ, όπως αυτές είχαν κατατεθεί με υπόμνημα το Σεπτέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ, και οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάστηκαν το Δεκέμβρη στη διάρκεια εκδήλωσης για τον τουρισμό, προς το τουριστικό κεφάλαιο, έχουν πολλά κοινά σημαντικά στοιχεία, όπως σταθερό φορολογικό περιβάλλον, ρευστότητα, μείωση ενεργειακού κόστους, νέος επενδυτικός νόμος και πρόσβαση στα ευρωενωσιακά κονδύλια, ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης και επαγγελματικής κατάρτισης, δηλαδή παροχή τζάμπα εργασίας μέσω προγραμμάτων αντιμετώπισης της ανεργίας με επιδοτούμενη μαθητεία, πρακτική άσκηση κ.λπ.
 Με άλλα λόγια, οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ αφορούν την υπεράσπιση των συμφερόντων του τουριστικού κεφαλαίου σε βάρος των συμφερόντων των εργαζομένων. Επομένως, όταν ο ΣΕΤΕ εύχεται «κάθε επιτυχία στην υλοποίηση του έργου» της νέας κυβέρνησης, ξέρει τι κάνει.

Ρόδος 29-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/