Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κρεμαστινός: Ανοικτή επιστολή.

Φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε στη στιγμή της αλήθειας, λίγο πριν από την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης και, με τα έως τώρα δεδομένα, η δημιουργία αυτοδύναμης κυβέρνησης δεν φαίνεται πιθανή.

Ο τόπος, ούτως ή άλλως, δεν έχει ανάγκη από αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Ο κόσμος, όπως έδειξαν οι επαναλαμβανόμενες εκλογές του 2012 αλλά και οι δημοσκοπήσεις, θέλει μια κυβέρνηση που να μπορεί να σταθεί απέναντι στους δανειστές, να θέσει «κόκκινες γραμμές» και να τους αναγκάσει να δεχθούν την καλύτερη δυνατή λύση. Μόνο μια κυβέρνηση με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και συμμετοχή πολιτικών δυνάμεων θα μπορέσει να το πράξει αυτό.
Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, για να καταστεί αυτό εφικτό, θα πρέπει το κόμμα που θα αναδειχθεί πρώτο να συνεργαστεί με το δεύτερο ή το τρίτο κόμμα τουλάχιστον.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, εδώ και πολύ καιρό, έχουν κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους – αν υπήρξε ποτέ.
Συνεπώς, η ψήφος στο 3ο κόμμα δίνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Τα προσωποπαγή, «αρχηγικά» κόμματα (Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ) δεν μπορούν να δώσουν τη σταθερή κυβέρνηση που χρειάζεται η Ελλάδα στην παρούσα κατάσταση. Έχει αποδειχθεί ότι στις δύσκολες αποφάσεις και στις κρίσιμες ψηφοφορίες αυτοδιαλύονται στα εξ ων συνετέθησαν, δημιουργώντας πλείστες παρενέργειες.
Η ψήφος σε αυτά τα κόμματα είναι χαμένη ψήφος.
Το ΠΑΣΟΚ έχει συλλογικά όργανα και δεν ανήκει σε κανέναν «αρχηγό» γεγονός που σεβάστηκε ακόμα και ο ίδιος ο ιδρυτής του, Ανδρέας Παπανδρέου.
Το ΠΑΣΟΚ καθ' όλη τη διάρκεια της κρίσης «έβαλε πλάτη» σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα για να κρατήσει τη χώρα όρθια, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος. Είναι το μοναδικό κόμμα που απέδειξε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια ότι είναι ο βασικός πυλώνας της σταθερότητας και μια φωνή που υπερασπίστηκε και πάντα θα υπερασπίζεται το κοινωνικό συμφέρον, όσο οι πολίτες της δίνουν δύναμη.
Καλώ όλους εσάς, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Δωδεκανήσου, να δώσετε ισχυρή στήριξη στο ΠΑΣΟΚ για να μπορεί από θέση ισχύος να παίξει το ρόλο του εγγυητή της ομαλότητας και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, με θετικό όμως πρόσημο.

Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/