Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ

Τ.Ε. Ν. ΔΩΔ/ΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, που και στην περιοχή μας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ και το ενίσχυσαν με την ψήφο τους. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους εκείνους που για πρώτη φορά ψήφισαν το κόμμα, ξεπερνώντας το φόβο, τους εκβιασμούς και τις αυταπάτες, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στην ανιδιοτέλεια, την σταθερότητα, την συνέπεια, τις θέσεις και τους αγώνες του κόμματός μας.
Γενικότερα το εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει την οργή και τη δυσαρέσκεια του λαού απέναντι στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που τον οδήγησαν στη φτώχεια και που στην περιοχή μας εκφράσθηκε με σημαντικό περιορισμό της δύναμης του ΠΑΣΟΚ. Εκφράζει παράλληλα και την απατηλή ελπίδα ότι η νέα κυβέρνηση με κορμό το  ΣΥΡΙΖΑ, θα τον βγάλει από τα αδιέξοδα. Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι η Χρυσή αυγή, ένα μόρφωμα ναζιστικό, επικίνδυνο για το λαό, φτιαγμένο από τους μηχανισμούς του συστήματος, με δολοφονική δράση, διατηρεί ακόμα μεγάλα εκλογικά ποσοστά.
Με τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός θα δώσουμε μάχες μέσα και έξω από τη βουλή για να αποκαλύπτουμε όλα τα αντιλαϊκά σχέδια που  εξυφαίνονται.
Θα αναπτύξουμε πρωτοβουλίες και  παρεμβάσεις για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα.
Κυρίως όμως θα συνεχίσουμε  να παλεύουμε  για την οργάνωση του εργατικού – λαϊκού κινήματος, για τη δημιουργία της λαϊκής συμμαχίας, για τη βελτίωση των όρων ζωής του λαού, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, στην κατεύθυνση της οριστικής ρήξης με την ΕΕ , τα μονοπώλια και της οριστικής ανατροπής.

Ρόδος 26-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/