Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η 26 Ιιανουαρίου θα ανατείλει με την πρόκληση μιας αταλάντευτης πορείας προς την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της χώρας.

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23/1/2015  
‘Οσο μεγαλύτερο αποδειχθεί στις κάλπες το ήδη διαφαινόμενο μεγάλο ρεύμα ανατροπής τόσο περισσότερο θα διευκολυνθούν οι δυνατότητες για την πορεία διάσωσης  που έχει ανάγκη η χώρα.

 Οι στιγμές είναι ιστορικές. Το πείραμα της κατοχοποίησης μιας χώρας και της εξολόθρευσης ενός ολόκληρου λαού, που επιχειρεί η παγκοσμιοποίηση και το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο της τελευταίας εικοσαετίας, σκοντάφτει πάνω στη δεδηλωμένη αντίθεση του ελληνικού λαού. Οι μεθαυριανές εκλογές πρέπει να πάρουν ένα χαρακτήρα δημοψηφίσματος που θα δώσει ένα ισχυρό μήνυμα στη Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, στις Αγορές και στους εγχώριους εκφραστές τους. Πρέπει να δώσει μια ισχυρή καθαρή πλειοψηφία στο ΣΥΡΙΖΑ, για να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης  μαζί με μια πορεία  παραγωγικής  ανασυγκρότησης και ανάπτυξης  σε όφελος του λαού. Να ανορθώσει τη χώρα να προχωρήσει  στην ανάκτηση των θεμελιακών οικονομικών και εργασιακών κατακτήσεων  και να  επιτύχει μια ανεξάρτητη πορεία της Ελλάδας  στο διεθνές γίγνεσθαι. ‘Οσο μεγαλύτερο αποδειχθεί στις κάλπες το ήδη διαφαινόμενο μεγάλο ρεύμα ανατροπής τόσο περισσότερο θα διευκολυνθούν οι δυνατότητες για την πορεία διάσωσης  που έχει ανάγκη η χώρα.
   Το ΔΗΚΚΙ συμμετέχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ με τη δική του αυτοτελή παρουσία τα τελευταία οκτώ χρόνια (από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε τη μάχη της εκλογικής επιβίωσής του) συνεχίζει και τώρα τη συμβολή του, έχοντας επιστρατεύσει για το σκοπό αυτό όλες του τις δυνάμεις. To γεγονός ότι πολλά από τα καταξιωμένα στελέχη του συνεπή σοσιαλιστικού πατριωτικού χώρου, που δίνουν τη μάχη κατά της νεοφιλελεύθερης επέλασης από το 1996 βρέθηκαν εκτός των ψηφοδελτίων, δεν αλλάζει σε τίποτα τον προηγούμενο προσανατολισμό μας. Η 26 Ιιανουαρίου θα ανατείλει με την πρόκληση μιας αταλάντευτης πορείας προς  την εθνική και  κοινωνική απελευθέρωση  της χώρας.
                                                                             Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/