Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Γιατί υποστηρίζω τους Ανεξάρτητους Έλληνες (παρά τις επιφυλάξεις μου)

Γιατί θεωρώ βέβαια την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και την καταδίκη της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής της Κυβέρνησης Σαμαρά όπως και των προκατόχων της.

Γιατί δεν θέλω αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ -ελέω εκλογικού νόμου- διότι δεν έχω πεισθεί ότι έχει ολοκληρωμένη πρόταση εξουσίας ούτε την απαιτούμενη λαϊκή στήριξη για να εφαρμόσει μόνος του μια ριζικά διαφορετική πολιτική που θα απαιτήσει ρήξεις με ισχυρά κέντρα, ντόπια και ξένα. Η είσοδος των ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή θα ανεβάσει σημαντικά το απαιτούμενο ποσοστό του πρώτου κόμματος για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας.
Γιατί θεωρώ επίσης βέβαιη την είσοδο του ΚΚΕ στη Βουλή.
Γιατί θεωρώ το ΠΟΤΑΜΙ μια παραλλαγή της ΔΗΜΑΡ με παρόμοια αποστολή στήριξης του καθεστώτος και της μνημονιακής πολιτικής και μάλιστα με τη συνδρομή σκληρών νεοφιλελεύθερων στοιχείων.
Γιατί συμφωνώ με τις «κόκκινες γραμμές» των ΑΝ.ΕΛ. στα μεγάλα θέματα εξωτερικής πολιτικής όπως το Κυπριακό, το Σκοπιανό, το μειονοτικό της Θράκης, τα ελληνο-τουρκικά, την ΑΟΖ κλπ, καθώς και στο μέγιστο εθνικό ζήτημα της άμεσης διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και θεωρώ επιβεβλημένο να ακούγονται οι απόψεις αυτές στη Βουλή και να ενισχύσουν τις πατριωτικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ που υποεκπροσωπούνται στα κομματικά του όργανα.
Γιατί περιλαμβάνονται στους συνδυασμούς του αξιόλογοι υποψήφιοι, με πρώτο τον Περικλή Νεάρχου στην Β’ Αθηνών, που εγγυώνται, με το ήθος, τις γνώσεις τους και την αγωνιστική τους συνέπεια, την υπεράσπιση των καλώς εννοουμένων συμφερόντων της Χώρας μας και του Λαού μας.
Γιατί πιστεύω ότι χρειαζόμαστε κυβέρνηση εθνικής και κοινωνικής σωτηρίας που να συσπειρώνει την ευρύτατη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που πλήττεται από την ασκούμενη πολιτική, κυβέρνηση ικανή να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια της Χώρας, τη Δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή και να διασφαλίσει την οικονομική της ανασυγκρότηση και ανάπτυξη και την πολιτιστική της αναγέννηση, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μιας άλλης Ευρώπης, από τον Ατλαντικό μέχρι τα Ουράλια, πυλώνα ειρήνης και συνεργασίας για την ευρύτερη περιοχή μας.

      Γιάννης Μαύρος
Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

            Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών  της Γερμανίας προς την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/