Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η έκπληξη των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας,

ΣΑΒΒΑΤΟ, 10 Ιανουαρίου 2015

Το Ποντίκι Web 
Λαπαβίτσας: Να συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην προσπάθεια κοινωνικής αλλαγής
Η έκπληξη των ψηφοδελτίων της Κουμουνδούρου, Κώστας Λαπαβίτσας, με ανάρτησή του στο προσωπικό του blog, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συστρατευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.
"Η εκλογική μάχη που έρχεται είναι η πιο σημαντική των τελευταίων δεκαετιών.
Από το αποτέλεσμά της θα κριθούν πολλά για τη χώρα μας και την κοινωνία της που έχει πια φτάσει στα όρια των αντοχών της. Η κρίσιμη ανάγκη για να αλλάξει η κατάσταση και το μέγεθος της προσπάθειας που απαιτείται δεν μου επιτρέπουν να απέχω από τον αγώνα που ξεκινάει. Για τό λόγο αυτό δέχτηκα να συμμετέχω ως ανεξάρτητος υποψήφιος συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στο πλαίσιο των συλλογικών αποφάσεων και του προγράμματός του.
Πιστεύω ότι η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη ριζοσπαστική πρόθεσή του να ανοίξει μία νέα προοπτική για τη χώρα.
Συμπαρατάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ προσβλέποντας στην εκλογική νίκη της Αριστεράς. Επιθυμώ να συμβάλλω με τις γνώσεις μου, την διεθνή μου εμπειρία και τις προσωπικές μου δυνάμεις στην μεγάλη προσπάθεια κοινωνικής αλλαγής υπέρ των λαϊκών στρωμάτων. Οι προσωπικές μου απόψεις για την ελληνική και την ευρωπαϊκή κρίση είναι πάντα επιστημονικά τεκμηριωμένες και τις έχω καταθέσει επανειλημμένα στα ελληνικά, αλλά και στα ξένα ΜΜΕ παίρνοντας μέρος στον διεθνή διάλογο.
Θέλω να ευχαριστήσω την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νάουσας που πρότεινε την υποψηφιότητά μου, καθώς και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας που τη στήριξε.
Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου από τη Μακεδονία και ειδικότερα από τη Νάουσα.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως το βάρος των απαιτήσεων που η επιλογή της υποψηφιότητάς μου φέρει και θα επιδιώξω να εκπροσωπήσω τη περιοχή με όλες μου τις δυνάμεις, επιζητώντας λύσεις για τα προβλήματά της."    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/