Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΔΙΑΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝΟ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για τέταρτη μέρα οι κάτοικοι της Τήνου, το έτος 2015,  εξακολουθούν να ζουν ένα εφιάλτη με αποκλεισμένα χωριά, περιοχές χωρίς ρεύμα και νερό, μετά από ένα  τριήμερο χωρίς  ηλεκτροδότηση και κλειστούς δρόμους.
Η Λίλα Καφαντάρη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου,  επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Νότιου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες της Περιφέρειας, για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και της παροχής νερού στην Τήνο.
Επίσης ο περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλης Σιγάλας επικοινώνησε για το ίδιο πρόβλημα με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, τονίζοντας ότι η  ανάγκη άμεσης αποκατάστασης της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού είναι ζήτημα επιβίωσης των κατοίκων.
Αποδεικνύεται δυστυχώς ακόμα μια φορά που οδηγεί η πολιτική του «λιγότερου κράτους». Αυτή ακριβώς η πολιτική  αφήνει τα νησιά μας ανοχύρωτα από μηχανισμούς αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων, χωρίς  αναγκαία    έργα υποδομής για την προστασία της ζωής των κατοίκων των νησιών. Τόσο  το κεντρικό κράτος όσο  η Περιφερειακή Διοίκηση, ως μακρύ χέρι, δεν έχουν  πολιτική προτεραιότητα τη δημιουργία υποδομών για την προστασία των κατοίκων, αλλά την επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα, δηλαδή  την κερδοφόρα, πάση θυσία, δραστηριότητα του κεφαλαίου, στα πλαίσια της Ευρώπης 2020.
Σήμερα επιβάλλεται να λυθεί άμεσα το ζήτημα αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης, και υδροδότησης  της Τήνου.

Ρόδος 9-1-2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/