Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ν. Νικολόπουλος: Το εκλογικό αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.

Φίλες και φίλοι,

Σε λίγες μέρες, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η εποχή Σαμαρά - Βενιζέλου τελειώνει. Και μαζί της, τελειώνει και η εποχή του μνημονίου. Δηλαδή, η εποχή των πολιτικών της ασφυκτικής λιτότητας που παγίδευσε την Ελλάδα σε έναν φαύλο κύκλο ελλειμμάτων και ύφεσης, προκαλώντας πρωτοφανή φτώχεια και ανεργία, αλλά και ισοπέδωση του κράτους πρόνοιας.
Το εκλογικό αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.
Η συσσωρευμένη οργή και απελπισία της κοινωνίας για όσα βίωσε επί πέντε χρόνια θα αποτυπωθεί έντονα στο εκλογικό αποτέλεσμα, όπου οι αντιμνημονιακές δυνάμεις θα κυριαρχήσουν.
Αναμφισβήτητη πρώτη δύναμη θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα κόμμα, που παρά τις χτυπητές εσωτερικές αντιφάσεις του, υποδέχεται τις ψήφους των πολιτών που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, την ίδια ώρα που τα άλλα κόμματα του ίδιου πολιτικού χώρου έχουν συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό ή τείνουν να αφανιστούν.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι ΑΝΕΛ.
Η μόνη σταθερή αντιμνημονιακή δύναμη που μπορεί να εκφράσει τον χώρο της δημοκρατικής κεντροδεξιάς. Ένας συνασπισμός πολιτικών κινημάτων που αρνήθηκε να βάλει «ταμπέλα» διακηρύσσοντας πρωτίστως την ανάγκη μίας εθνικής συμμαχίας ώστε να βγει η χώρα από τον μνημονιακό «παγετώνα». Επίσης, όμως, διατρανώνει ότι αποτελεί μία εστία πατριωτικών δυνάμεων με άκαμπτες θέσεις στα εθνικά θέματα, που στην προμετωπίδα του θέτει τις αξίες και τα ιδεώδη του ελληνικού έθνους. Η ελεύθερη οικονομία με κοινωνικούς όρους, η ευρωπαϊκή «ταυτότητα» της χώρας, η Ορθοδοξία, η ανάγκη των πολιτών για ασφάλεια, η προστασία της οικογένειας, αποτελούν αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά του. 
Το σενάριο μίας αυτοδύναμης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά, με βεβαιότητα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Ακόμα και αν ο ελληνικός λαός δεν κινδυνέψει από μία νέα πολιτική κωλοτούμπα απέναντι στο μνημόνιο και τους δανειστές, από ένα κόμμα - «μονοκράτορα» (όπως συνέβη με τον Γ. Παπανδρέου μετά τις εκλογές του 2009), μπορεί να κινδυνέψει από τις εσωτερικές αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα από την επικράτηση των πιο ακραίων του τάσεων σε κάποια ζητήματα, προκειμένου να διατηρηθούν οι «εσωκομματικές ισορροπίες τρόμου». Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο «θύμα» θα είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες...
Η επιλογή των φιλελεύθερων πολιτών της χώρας των πατριωτών της λαϊκής κεντροδεξιάς, λοιπόν, είναι μία: Να καταστήσουν τους ΑΝΕΛ μία ισχυρή κοινοβουλευτική δύναμη που θα μπορέσει να αποτελέσει δυναμικό σύμμαχο για την απελευθέρωση της χώρας, αλλά και αντίβαρο σε οποιαδήποτε ακραία λογική και πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Ισχυροί ΑΝΕΛ στη Βουλή, σημαίνει:
Τέλος στο μνημόνιο, αλλά με πατριωτικό πρόσημο!
Ψηλά η πατρίδα και η θρησκεία, κάτω η φτώχεια και η υπανάπτυξη!
Ελλάδα στην Ευρώπη των λαών και όχι στην Ευρώπη των «καρχαριών»!
Φίλες και φίλοι,
Στις 25 Ιανουαρίου, οι κάλπες πρέπει να αναδείξουν τη νέα πολιτική και εθνική σύνθεση. 
Σε αυτή τη νέα σύνθεση, οι ΑΝΕΛ είναι το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ!
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/