Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ο Παπανδρέου στην Ελούντα με φόντο … το Συμπόσιο της Σύμης (Ηχητικό)

06/07/2017

Σε έναν γνώριμο τόπο, την Ελούντα βρίσκετε αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου με φόντο την πραγματοποίηση του φετινού Συμποσίου της Σύμης το οποίο συνδιοργανώνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με το Ίδρυμα Α. Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη τύπου και απάντησε σε ερωτήματα των δημοσιογράφων.

Το συμπόσιο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της Ελλάδας από το ίδρυμα ενώ ως ομιλητές προσκαλούνται προσωπικότητες απ’ όλον τον κόσμο. Το Συμπόσιο, που άνοιξε τις εργασίες του το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Αγίου Νικόλαου, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ΕΝΙSA), όπως και την Πρεσβεία της Εσθονίας, ως η πρώτη δράση της Εσθονικής Ευρωπαϊκής Προεδρίας στην Ελλάδα.

Οι κυρίως εργασίες του θα γίνουν στην Ελούντα και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιουλίου. Κεντρικό θέμα για φέτος είναι: «Κυβερνο-προκλήσεις για την Ειρήνη, τη Δημοκρατία, την Επικοινωνία»

«Δεν είναι τυχαίο το ότι επιλέξαμε την Κρήτη για το Συμπόσιο. Φέρνοντας στην Κρήτη αυτούς τους διακεκριμένους ξένους, θέλαμε να στηρίξουμε το γεγονός ότι εδώ είναι η έδρα του ENISA – του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών. Παράλληλα, έτσι αναδεικνύουμε το μεγάλο δυναμισμό που έχει η Κρήτη, τις δυνατότητες που διαθέτει, το δυναμισμό, τον πολιτισμό, την ομορφιά της και, βεβαίως, το ότι η Κρήτη είναι ένα σημαντικό κέντρο καινοτομίας, έρευνας και τεχνολογίας, μέσα από τα πανεπιστημιακά ιδρύματά της. Επιπλέον, η Κρήτη είναι ένα παράδειγμα, μιας Ελλάδας που εκμεταλλεύεται με επιτυχία τα φυσικά της πλεονεκτήματα για την προσέλκυση υψηλού τουρισμού».
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, στη συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη, στο ξενοδοχείο «Elounda Bay», με αφορμή το 18ο Συμπόσιο της Σύμης, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται την Πέμπτη στην Ελούντα. Παραμένει στρατιώτης για την χώρα, τόνισε στην συνέντευξη το μεσημέρι της Τρίτης στην Ελούντα ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου. Ο ίδιος μίλησε για τις εργασίες του 18ου συμποσίου της Σύμης, τα σχέδια του για το αύριο, τον νέο πολιτικό φορέα, την πορεία της χώρας στην Ευρώπη και έριξε όλο το βάρος των ευθυνών και την άσχημης πορείας της χώρας στην κυβέρνηση Καραμανλή .

Ο PLANET 90,6 βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου του κ. Παπανδρέου για τις εργασίες του συμποσίου.

Ακούστε το ηχητικό εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/