Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Στρατεύεται με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Φίλε και Φίλη, Εκλογείς

Συμφωνείτε ότι «φτάνει πια»;
Φτάνουν πέντε ολόκληρα χρόνια μνημονιακής συντριβής του ελληνικού λαού, με διαρκείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, φοροκαταιγίδες, ανελέητο κυνήγι της ιδιοκτησίας, αφανισμό της μεσαίας τάξης.
Με καταστροφή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ακόμη και της πρόληψης, όπως του καρκίνου κ.α..
Και από την άλλη, πέντε ακόμα χρόνια «πάρτι» για τα μεγαλοσυμφέροντα.
Εκατοντάδες εκατομμύρια ως αποζημιώσεις σε μεγαλοεργολάβους.
Οι περιβόητες λίστες με τα εμβάσματα προς το εξωτερικό έμειναν ανεξερεύνητες.
Η διαφθορά έσπασε κάθε χαλινάρι. Η λεηλασία της χώρας ξεπέρασε κάθε όριο !
Πέντε χρόνια ατέρμονες θυσίες...
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνεργοι. Μέσα σε πέντε χρόνια κάθε οικογένεια έχει πάνω από ένα μέλος άνεργο.
Δύο στις τρεις ελληνικές οικογένειες βρίσκεται στα όρια της φτώχειας ατέρμονες θυσίες και δανειακά φέσια, που "κατάφεραν" νά χρωστάμε παραπάνω από όσα χρωστούσαμε πριν το μνημόνιο.
Το χρέος της χώρας φτάνει τώρα 500 δις (πάνω από 300 δις είναι μόνο το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης) όταν η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο με χρέος γύρω στα 240 δις!!!.
Η «συνταγή» είναι λάθος!! Και αυτό το έχουν ομολογήσει ακόμη και οι ίδιοι οι εμπνευστές της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Οδηγούμαστε σε βέβαιο αφανισμό. Θα ανεχτείς τέτοια μοίρα;
Φτάνει πια!!! Φτάνει ο εξευτελισμός της Πατρίδος. Με Τούρκους, Σκοπιανούς και άλλους Βαλκάνιους να έχουν βάλει στο «μάτι» περιοχές της χώρας μας. Φτάνει ο εξευτελισμός του να μας κυβερνούν ξένοι ανθύπατοι.
Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις γιατί τα βρόντηξα από το Υπουργείο, παραμένοντας συνεπής στην ΔΙΚΗ σου εντολή, μόλις μού ζητήθηκε να σε προδώσω;
Βουλευτής σου επί 25 χρόνια, ποτέ δεν μετακινήθηκα από την πραγματική Νέα Δημοκρατία. Παρά μόνο όταν έγινε φέουδο των Σαμαρά -Βενιζέλου, αυτών που φοβούνται τους Έλληνες πού σηκώνουν το κεφάλι.
Τα «παπαγαλάκια» προσπαθούν συντεταγμένα και συστηματικά να σκορπίσουν τον φόβο και τον τρόμο. Δεν πείθουν όμως γιατί ο μεγαλύτερος τρόμος ήταν αυτός που βίωσε ο λαός επί των ημερών τους. Χειρότερα δεν γίνεται...
Τώρα οι Έλληνες σηκώνουν το κεφάλι ψηλά και τρέμουν όσοι τους εκμεταλλεύθηκαν και τους «πούλησαν» για να στηρίξουν πολιτικές και άλλες καριέρες και... καρέκλες.
Είναι μοναδική ευκαιρία στις 25 Ιανουαρίου, να μαυρίσουμε αυτούς που εξω πέταξαν τις αρχές, αξίες, τα ιδανικά και το φιλότιμο, με τα οποία μας μπόλιασαν οι πατεράδες μας και οι πνευματικοί μας.
Η πατρίδα σε χρειάζεται και μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ, σε ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό δρόμο. Με τον Ελληνικό τρόπο. Όχι εύκολο, αλλά σίγουρο.
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αποτελούν την ασφαλιστική δικλείδα κάθε Έλληνα πατριώτη, ότι μετά τις 25 Ιανουαρίου,κανένας δεν θα ξανακάνει την. κωλοτούμπα που έκανε ο Σαμαράς μετά τις εκλογές του 2012, αλλά και καμία ακραία συνιστώσα αριστερής ή δεξιάς απόχρωσης δεν θα ρισκάρει την ενότητα του λαού και την εθνική κυριαρχία, ούτε θα επιχειρήσει να ξεριζώσει από τα σπλάχνα του Έθνους, τον σταυρό και τη σημαία!
Γιατί, για να συνεχίσει η Ελλάδα να είναι μέρος της Ευρώπης, πρώτα από όλα πρέπει να παραμείνει κυρίαρχο έθνος - κράτος, με την δική του σημαία, θρησκεία και πολιτισμό και την ελευθερία να ορίζεις εσύ την μοίρα του!
Γι' αυτό σαν Βουλευτής δικός σου και σαν Χριστιανοδημοκράτης, σε καλώ σε συστράτευση με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», με τους οποίους και συμπράττουμε.
Για να καταστούμε ισότιμοι με τα άλλα κράτη. Χωρίς εκχωρήσεις και τούμπες. Ελεύθεροι.
Πιστεύω ότι τήρησα πάντα τις εντολές σου.
Ασυμβίβαστα.
Εμπιστέψου με, στο υπόλοιπο του δρόμου. Με την ψήφο σου.
Κανένας και τίποτα δεν μπορεί πια να μας τρομάξει!!
Φιλικά,
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Ασυμβίβαστος - Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/