Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νερό Δευτέρα 3 Ιουλίου πλατεία Δημαρχείου 3.00μμ

Εν μέσω καύσωνα ολόκληρο το νησί της Ρόδου έχει μείνει χωρίς νερό και αρκετές περιοχές περνούν μεγάλα διαστήματα χωρίς ρεύμα.

Δε φτάνει που οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι του νησιού είναι κάθε μέρα με τη γλώσσα έξω για το μεροκάματο, απλήρωτοι, κακοπληρωμένοι και σακατεμένοι από τη δουλειά, για να χρυσοπληρώνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, του νερού και όλα τα υπόλοιπα, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτό το Γολγοθά. Να γυρνούν από τη δουλειά και να μη μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο!

Εντωμεταξύ, το ντόπιο πολιτικό προσωπικό κοκοροφαγώνεται για το ποιος έχει την ευθύνη. Ας μην τρώγονται, την ευθύνη τη φέρουν όλοι μαζί στο ακέραιο όσοι είναι ταγμένοι στην εφαρμογή της πολιτικής που πάση θυσία εξασφαλίζει τη λειτουργία των υποδομών ακόμα και των πιο κρίσιμων, με κριτήριο το κέρδος.
 
Μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις διαγκωνίζονται να αναλάβουν τη διαχείριση του νερού στην περιοχή. Έτσι, ο κόσμος διψά - στην κυριολεξία - την ίδια στιγμή που το έργο του φράγματος του Γαδουρά είναι γεμάτο νερό και μένει ανεκμετάλλευτο.

Από την άλλη όλοι μαζί με ένα στόμα μια φωνή παπαγαλίζουν μην τυχόν πληγεί η τουριστική εικόνα του νησιού ενώ είναι κοινό μυστικό ότι αφήνουν την πόλη και τα χωριά χωρίς νερό για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των ξενοδοχείων!

Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ, καλεί τα Σωματεία, τους εργαζόμενους του νησιού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου στις 3.00μμ απαιτώντας άμεσα εδώ και τώρα να λυθεί το πρόβλημα.


Να κόψουν το λαιμό τους να δώσουν λύση εδώ και τώρα!Όχι όμως οποιαδήποτε λύση, αλλά λύση που να εξασφαλίζει φτηνό, άφθονο και ποιοτικό νερό για τις λαϊκές ανάγκες.

Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ


2 Ιουλίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/