Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΚΚΕ: Οι δυνάμεις του ευρωμονόδρομου με κύριους πόλους τη Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ παίζουν στο ίδιο γήπεδο με τους ίδιους κανόνες.

Τ.Ε. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Οι δυνάμεις του ευρωμονόδρομου με κύριους πόλους τη  Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ παίζουν στο ίδιο γήπεδο με τους ίδιους κανόνες. Παρά τις επι μέρους διαφορές τους, σκοπό έχουν να διαχειριστούν με τον ένα ή άλλο τρόπο, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, να διαχειριστούν τη μιζέρια για το λαό και να συνεχίσουν την πολιτική που δίνει αμύθητα πλούτη στο κεφάλαιο.
Στις εκλογές ζητούν ψήφο για να διαπραγματευθούν, με τα αφεντικά της τρόικας, που θα είναι παρόντα με βάση τις αποφάσεις της Ε.Ε., τις αποφάσεις για μόνιμη επιτήρηση  για  δημοσιονομική πειθαρχία και ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, διεκδικώντας τα εύσημα του καλύτερου διαπραγματευτή.
 Όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα θα είναι εδώ στις 26 του μήνα. Όποιον  διαπραγματευτή και να επιλέξει ο κόσμος, θα έρθουν νέα μέτρα, νέα βάρη στην πλάτη του.
 Γι΄αυτό και ο μεροκαματιάρης, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος, ο άνεργος, ο μικρός αγρότης, ο νέος και η νέα  , θα πρέπει να αγωνιούν για το πόσο δυνατό, πόσο ενισχυμένο θα είναι το ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών.
Γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη που παίρνει θέση μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι σε αυτόν τον αντιλαϊκό δρόμο. Είναι η δύναμη, που δε δεσμεύεται στο κεφάλαιο, στα μονοπώλια, τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες, δεν έχει καμία συναλλαγή μαζί τους.
 Έχει λυμένα τα χέρια του για να συνεχίσει να δίνει τις δυνάμεις του στην οργάνωση της εργατικής - λαϊκής πάλης, για την ανάκτηση των απωλειών, το ξήλωμα όλου του αντεργατικού - αντιλαϊκού πλαισίου. Που θα σταθεί απέναντι σε όποια κυβέρνηση και αν προκύψει, χωρίς ανοχές και περιόδους χάριτος. Που δε θα προδώσει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Που θα ματώνει καθημερινά για να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις να ανοίξει ο δρόμος, ώστε ο λαός να πάρει στα χέρια του την εξουσία, να πάρει στα χέρια του το πλούτο που παράγεται, να ορίσει ο ίδιος την τύχη του.», τόνισε ο Τάκης Πότσος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, στην περιοδεία που πραγματοποίησε χθες στη Δαματριά.
Με περιοδείες, συσκέψεις, συζητήσεις συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα και των υπόλοιπων υποψηφίων του  ΚΚΕ,  στα Δωδεκάνησα : Χατζηγιάννη Μαρίας, Θεανώ Κοντούρη και Γιαννόπουλου Κώστα, Μακρή Κικής, Σακελλαρίου Βασίλη, Χούλλη Σάκη. 
Ρόδος 19-1-2015
    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/