Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Άρωμα Κρήτης και όχι μόνο στην πολιτική ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Τιτάνια και με ένα κοινό ιδιαίτερα ζωντανό και ενθουσιώδες πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος μπορεί να μην είναι αυτή τη φορά υποψήφιος στο Λασίθι αλλά στη Β’ Αθήνας. Ωστόσο, από ό,τι φάνηκε, η Κρήτη τον ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνει.
Κόσμος μέσα και έξω από την αίθουσα με χαμόγελα, ελπίδα και παλμό, με μπόλικες δόσεις… από ρακί, μαντινάδες, συνθήματα όπως «Το Τιτάνια είναι μικρό δε χωράει το λαό» και στο… βάθος ο Ξυλούρης, αρκούν για να περιγράψουν το νικηφόρο κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της ομιλίας του υποψήφιου Βουλευτή με το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.
Θα ‘λεγε κανείς, ότι επρόκειτο για νικητήρια μετεκλογική ομιλία, αφού η ατμόσφαιρα, ήταν ατμόσφαιρα νίκης! Μια ατμόσφαιρα από τα παλιά! Που ξεπέρασε τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες!
Χωρίς ίχνος υπερβολής, η συγκέντρωση για την κεντρική ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη, στη μεγάλη αίθουσα του Τιτάνια, ήταν αντάξια του ονόματος του κεντρικού ξενοδοχείου! Μάλλον, αποδείχθηκε λάθος η επιλογή να μην είναι ανοιχτή.
Αδιάψευστη μαρτυρία που καθιστά τις παραπάνω περιγραφές, απλά ρεαλιστικές, δίνουν οι φωτογραφίες που απαθανάτισαν το χώρο. 
Από νωρίς φάνηκε ότι το κλίμα θα απογείωνε τους πάντες. Και από πλευράς παλμού και από πλευράς όγκου προσέλευσης.
Στην αρχή της πολιτικής εκδήλωσης, η απαγγελία μαντινάδων έκανε το Μιχάλη Καρχιμάκη αφού ανέβηκε στο βήμα, να μην μπορεί να ξεκινήσει την ομιλία του από τον ενθουσιασμό των πολλών εκατοντάδων ψηφοφόρων του.
«Μεγάλη η ευθύνη μας, στης Κυριακής την κάλπη γιατί σήμερα τ’όνειρο, του καθενός εκλάπη». «Πάμε λοιπόν ξανά μαζί, στη νέα μας πορεία με Παπανδρέου όλοι εμείς θα γράψουμε ιστορία». «Μιχάλη απόψε μη ξεχνάς, ότι σε αγαπάμε, και στην επόμενη Βουλή, θέλουμε να σε δούμε».
Στην ομιλία του ο Μιχάλης Καρχιμάκης αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- στους λόγους δημιουργίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών τονίζοντας ότι «η πρωτοβουλία αύτη είναι απόλυτα λυτρωτική. Σε καμία περίπτωση δε διασπά η ελπίδα. Δε διασπά το όραμα. Αντίθετα, ενώνει. Και ενώνει όλες τις υγιείς δυνάμεις. Νέους ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον, μεγαλύτερους που θέλουν επιτέλους να δουν να γίνεται πράξη η μεταπελατειακή Ελλάδα και να ενισχύονται οι πραγματικά δημιουργικές δυνάμεις....Αντιταχθήκαμε στη προσπάθεια μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ σε αποτυχημένα μορφώματα: “58”, “ΕΛΙΑ”, “ΔΗΠΑΡ”. Επί της ουσίας, πρόκειται για επανασυσπείρωση από άλλη πολιτική αφετηρία».
Στην ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη παρευρέθηκαν όλοι οι συνυποψήφιοί του στη Β΄ Αθήνας, καθώς και οι Γρηγόρης Νιώτης, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Πρόεδρος των Αρκάδων, ο Πρόεδρος των Κρητικών Σωματείων της Αθήνας, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών, Πρόεδροι Σωματείων Ποντίων και πολλοί άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/