Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΤΣΟΥ

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης


«Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε προσπάθεια με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς να καλυφθεί η ουσία των προτάσεων και των πολιτικών, η σύμπλευση όλων των υπόλοιπων παρατάξεων στην φόρτωση νέων βαρών στους εργαζόμενους.
Από τη μια πλευρά ο Δήμαρχος, προειδοποίησε για την επικείμενη αύξηση των τελών, που θα επιβαρύνουν τη λαϊκή οικογένεια  και από την ίδια πλευρά οι υπόλοιπες παρατάξεις δεν ξεκαθάρισαν την θέση τους, ενώ σύμβουλοι των παρατάξεων αυτών υποστήριξαν το αίτημα της εποχικότητας των επιχειρήσεων που θα έχει σαν επακόλουθο την μείωση των τελών τους.
Μόνο η  Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε  ξεκάθαρα το ζήτημα:
 Εποχιακή απασχόληση έχουν οι 23 χιλιάδες περίπου εργαζόμενοι στον ξενοδοχειακό τομέα. Σε αρκετούς από τους οποίους δεν έχουν καταβληθεί ακόμα τα δεδουλευμένα και επίσης σε ένα μεγάλο αριθμό το επίδομα ανεργίας.  Είναι πρόκληση να συζητά το Δημοτικό Συμβούλιο την απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη το χειμώνα και να μην ενδιαφέρεται για την απαλλαγή αυτών που ούτε δάκρυ δεν έχουν για να κλάψουν την μιζέρια τους.
Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις ελάφρυνσης των λαϊκών νοικοκυριών, οι οποίες έχουν τουλάχιστον αγνοηθεί από το σύνολο των υπόλοιπων παρατάξεων.
Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να συνειδητοποιήσει ο εργαζόμενος ότι δεν υπάρχουν σωτήρες, ότι μόνο με τον αγώνα του μπορεί να επιβάλει μια άλλη πολιτική στην κατεύθυνση της δικής του εξουσίας, της λαϊκής εξουσίας.»

Ρόδος 31-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/