Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μουσική εκδήλωση «Το Ρεσιτάλ μου»


Μουσική εκδήλωση «Το Ρεσιτάλ μου»

«Το Ρεσιτάλ μου» στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»


Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013, θα πραγματοποιηθεί η μουσική εκδήλωση «Το Ρεσιτάλ μου» στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».
Ώρα προσέλευσης 18:30, ώρα έναρξης 18:45.
 

«Το Ρεσιτάλ μου» είναι μια μουσική εκδήλωση στην οποία μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» από την Α' Δημοτικού μέχρι τη Γ' Λυκείου, παρουσιάζουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο με έργα που έχουν διδαχθεί κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Τα μουσικά κομμάτια ανήκουν σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας, από την προκαταρκτική έως την ανωτέρα.
Η πολυπληθείς ομάδα καθηγητών του μουσικού τμήματος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» προετοιμάζει τους μαθητές στο πιάνο, την κιθάρα, το βιολί, το αρμόνιο, το μπουζούκι, το ακορντεόν, το μαντολίνο, τα κρουστά και το τραγούδι. Η παρουσίαση των μουσικών έργων γίνεται σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο, γεγονός που ανεβάζει την ποιότητα αλλά και τη δυσκολία των κομματιών. Φέτος θα παίξουν σε ορισμένα έργα όλοι οι μαθητές της κιθάρας, αρχάριοι και προχωρημένοι, σχηματίζοντας σύνολα με σχεδόν πενήντα κιθάρες.
Επισημαίνεται ότι τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», συνδυάζοντας τη μάθηση με τη ψυχαγωγία, προσφέρουν στα παιδιά μέσω προγραμμάτων τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο τους αποκτώντας νέες και εξειδικευμένες γνώσεις σε διάφορα αντικείμενα έτσι ώστε να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους. Ανάμεσα στα προσφερόμενα προγράμματα συγκαταλέγεται και η εκμάθηση μουσικών οργάνων. Η συστηματική εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου  μπορεί να δώσει συνέχεια στην ήδη προσεγμένη μέσα στο «βασικό εμπλουτισμένο πρόγραμμα» μουσική παιδεία των μαθητών, συμβάλλοντας με αποφασιστικό τρόπο στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας και την καλλιέργειά τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Σας περιμένουμε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/