Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Υπεξαίρεση στην Εθνική Τράπεζα


ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
            www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289
Για άλλη μια φορά ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προβαίνει σε αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες εναντίον ενός νομότυπου πολίτη.
Η περίπτωση του κ. Κουτσιούμπα Κων/νου είναι χαρακτηριστική. Ο κ. Κουτσιούμπας ακολούθησε σύμφωνα με τις διαδικασίες του Ν.3869/2010 τα οριζόμενα για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα. Προέβη και ολοκλήρωσε τη διαδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού.
Λόγω της απροθυμίας της Εθνικής Τράπεζας να συναινέσει σε μία εφικτή και ρεαλιστική λύση, εκδόθηκε βεβαίωση αποτυχίας του εξωδικαστικού συμβιβασμού και στη συνέχεια, κατατέθηκε αίτηση εκούσιας δικαιοδοσίας στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής έγινε δεκτό και απαγόρευε την πραγματική νομική μεταβολή, της περιουσιακής κατάστασης του κ. Κουτσιούμπα Κωνσταντίνου.
Παρά τα παραπάνω και παρά το γεγονός ότι η Εθνική Τράπεζα ήταν πλήρως ενήμερη, για όλες τις ανωτέρω διαδικασίες, στις 26/4/2013 η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας εντελώς παράνομα υπεξαίρεσε ποσό 2.650 ευρώ που αντιστοιχεί στο σύνολο της μισθοδοσίας του κ. Κουτσιούμπα.
Διατυπώνεται το ερώτημα, πώς είναι δυνατόν να επιτρέπονται παρόμοιες συμπεριφορές, από πλευράς της Εθνικής Τράπεζας, πόσο μάλλον απέναντι σε έναν Έλληνα στρατιωτικό των ειδικών δυνάμεων που βρίσκεται στα σύνορα της Ελλάδος και κυριολεκτικά φυλάττει Θερμοπύλες. Φέρει την απόλυτη ευθύνη η ελληνική κυβέρνηση και ειδικά ο Υπουργός Ανάπτυξης  κ.Χατζηδάκης που αφήνουν έρμαια των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου και ηθικής να καταστρατηγούνται οι νόμοι και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Καλούμε την τρικομματική ελληνική κυβέρνηση να λύσει άμεσα το θέμα και να λάβει όλες τις κατάλληλες πρόνοιες ώστε να μην ξανασυμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/