Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Να συγκρουστούμε με την Δικαιοσύνη και τις Τράπεζες


Αποκάλυψη Καρχιμάκη: Μυστικά “φροντιστήρια” καθοδήγησης μαρτύρων στην Τράπεζα της Ελλάδος!


Νέα “καυτά” ερωτήματα για τον τρόπο που λειτούργησε η Τράπεζα της Ελλάδος και προσωπικά ο διοικητής της Γ.Προβόπουλος, σε σχέση με τον έλεγχο των υπό ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών, θέτει  με νέα ανάρτηση του στο Facebook o Μιχάλης Καρχιμάκης.
Μάλιστα ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, προχωρά σε μια  αποκάλυψη – βόμβα,που οφείλει να απασχολήσει σοβαρά τις δικαστικές αρχές που διερευνούν το ενδεχόμενο  ευθυνών της διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά διοργανώνονται “φροντιστήρια σε ειδικές διαμορφωμένες αίθουσες της ΤτΕ” και με τα οποία προετοιμάζονται (και καθοδηγούνται από νομικούς) οι μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν σύντομα στην Δικαιοσύνη!

Καρχιμάκης: Να συγκρουστούμε με την Δικαιοσύνη και τις Τράπεζες


Κατά την τελευταία συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και μέλος του πολιτικού συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμακης επανέφερε τα θέματα των συγκρούσεων και των πρωτοβουλιών που πρέπει να πάρει το ΠΑΣΟΚ.
Μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την διεύρυνση του πλούτου στην χώρα έτσι ώστε να μην αποτελούν οι αδύναμοι και οι άνθρωποι της δημιουργίας ,τα μόνιμα θύματα για την έξοδο απο την κρίση.
Τα θέματα των συγκρούσεων με την δικαιοσύνη και τον ρόλο της στην ανάπτυξη της χώρας ,καθώς και το άνοιγμα των συγκρούσεων και των πρωτοβουλιών απέναντι σε θύλακες του τραπεζικού συστήματος που συγκαλύπτουν την φοροδιαφυγή σε βάρος των πολλών που δοκιμάζονται, ανέφερε χαρακητριστικά ο κ. Καρχιμάκης.
Παράλληλα ζήτησε μετά και την έκθεση της ευρωπαϊκής επιτροπής για τον ρόλο της ελληνικής δικαιοσύνης στην προσπάθεια ου κάνει η χώρα και οι άνθρωποι να βγουν απο την κρίση ,όπου η επιτροπη επιβεβαίωσε ότι οι καθυστερήσεις σε δικές που αφορούν την ανάπτυξη οδηγούν στην αναχαιτιση της ανάπτυξης και της διεύρυνσης ουσιαστικά του πλούτου στη χώρα ,να ανοίξει το ΠΑΣΟΚ κύκλο και πρωτοβουλιών και συγκρούσεων αν χρειαστεί προκειμένου να σταματήσει τελικά η αφαίμαξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται και κυρίως οι φτωχοί και οι αδύναμοι.
Επίσης τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο μετα και την ψήφιση του νομού απο το ΠΑΣΟΚ για την άρση του απορρήτου των καταθέσεων ,οι τράπεζες να μην συνεργάζονται με τις ελεγκτικές αρχές και να κωλυσιεργούν με αναιτιολόγητους χρόνους στην διασταύρωση των στοιχείων για τον έλεγχο της φοροδιαφυγής ….
Το ΠΑΣΟΚ συντεταγμενα, οφείλει να ανοίξει συγκρούσεις και μέτωπα με αυτές τις πρακτικές ,δίδοντας την ελπίδα και την πίστη στους ανθρώπους ότι υπηρετούμε και μέσα απο συγκρούσεις όπου χρειάζεται τους ,αδύναμους ,τους ανέργους νέους ,και γενικά τα θύματα της κρίσης …..
Μόνο έτσι το ΠΑΣΟΚ πέρα απο όσα αναγκάσθηκε μέσα σε στενότητα χρόνου να κάνει για να σταθεί η χώρα στα πόδια της μετα την δεξιά καταστροφική διακυβέρνηση ,μπορει και να δώσει ελπίδα και να έχει και πολιτικό αποτέλεσμα ,που θα ταυτίζεται με τις αρχές και τις αξίες που υπηρέτησε διαχρονικά .να δώσουμε ελπίδα ξεκαθαρίζοντας ευδιάκριτα πλέον ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε, κατέληξε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.
                                                                                                  Πηγή: lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/