Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Κίνηση πολιτών «Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/5/2013
Με αφορμή την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων και Αναδιαρθρώσεων, για τη μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ δημόσιας περιουσίας 4 ακινήτων συνολικής έκτασης περίπου 1.979.000 τμ στις περιοχές: Καλλιθέα, Λάρδο, παραλία Τσαμπίκα και Στεγνά Αρχαγγέλου, περιουσίας που ανήκει δηλαδή πρώτα από όλα στους πολίτες της Ρόδου, η κίνηση πολιτών «Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή»
 www.neosyntagma.net καλεί τα μέλη όλων των παρατάξεων που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ροδίων να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους ως θεσμός υπεράσπισης των συμφερόντων του ροδιακού λαού, απαιτώντας με κάθε τρόπο από την κυβέρνηση να διενεργήσει:
1. Ευρεία δημόσια διαβούλευση με σκοπό την λεπτομερή πληροφόρηση των πολιτών της Ρόδου σχετικά με τις συνέπειες, τα οφέλη ή τις προοπτικές από την παραχώρηση (ή και πώληση) των τεσσάρων αυτών ακινήτων σε ιδιωτικούς φορείς.
2. Τοπικό δημοψήφισμα στο οποίο όλοι οι Ρόδιοι, ως πολίτες και ιδιοκτήτες αυτού του τόπου και της περιουσίας του, θα κληθούμε να αποφασίσουμε κατά περίπτωση για την τύχη των ακινήτων αυτών.
Παράλληλα ζητάμε από εσάς τους εκπροσώπους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο να ανακοινώσετε επίσημα εάν συναινείτε στην παραπάνω απόφαση της Δ.Ε.Α.Α.
Κύριοι - μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Ρόδου, επειδή συνεχώς μιλάτε για Δημοκρατία, σας προσφέρουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδείξετε στους δημότες σας ότι γνωρίζετε να την υπηρετείτε κιόλας.
Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας στις απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες που προτείνουμε.


Πρωτοβουλία Πολιτών για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/