Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


10 Μαΐου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Με αφορμή τον προπηλακισμό και τις ύβρεις που δέχτηκε την Πέμπτη 9/5/2013 από αστυνομικό μέσα στο αστυνομικό τμήμα Καρπάθου ο βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Κόνσολας, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Οργή και εντονότατο προβληματισμό προκαλεί η δημόσια καθύβριση και ο προπηλακισμός του Δωδεκανήσιου Βουλευτή κ. Μ. Κόνσολα  εντός του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης του βουλευτή σε αυτό. Η οργή σχετίζεται  με την δικαιολογημένη φόρτιση που προκαλεί η απόπειρα ξυλοδαρμού ενός εκλεγμένου εκπροσώπου του έθνους ο οποίος επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα κουβαλώντας μαζί του, μόνο καλές προθέσεις. Ο προβληματισμός αποτελεί προϊόν της μεγιστοποιούμενης καθημερινώς επίδειξης φασιστικής βίας που εκφράζεται πλέον και από τα ίδια τα αστυνομικά όργανα.
Είναι προφανές ότι η πλειοψηφία των αστυνομικών της χώρας ούτε συμφωνεί ούτε εκφράζεται από παρόμοιες ενέργειες. Είναι ωστόσο προφανέστερο ότι  το αστυνομικό όργανο που πληρώνεται από την πολιτεία για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναδεικνύεται σε αυτουργό αυτής. Το ίδιο προφανές είναι ότι φαινόμενα βίας μέσα στο ίδιο το αστυνομικό τμήμα μας οδηγούν σε σκέψεις που δεν θα θέλαμε ποτέ να μας καταλάβουν.           
 Θεωρώ βέβαιο ότι η συντριπτική πλειοψηφία του δημοκρατικού λαού της Δωδεκάνησου θα καταδικάσει, αλλά και θα απομονώσει τέτοια φαινόμενα. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη οφείλει αμέσως να θέσει σε διαθεσιμότητα και τον επικεφαλής του Αστυνομικού Τμήματος που εάν δεν απέτρεψε , στάθηκε σε κάθε περίπτωση ανίκανος να προλάβει και να εμποδίσει όσα λυπηρά έλαβαν χώρα χτες το απόγευμα στο Αστυνομικό τμήμα Καρπάθου που ελέγχει και για το οποίο έχει την ευθύνη.
Τέτοιοι Αστυνομικοί κ. Δένδια που επαναλαμβάνω «είναι οικτρή μειοψηφία» αποτελούν ξένο σώμα για τον φιλειρηνικό και δημοκρατικό λαό της Δωδεκανήσου. Εξαντλήστε κ. Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη όλη την αυστηρότητα που σας επιτρέπει ο νόμος. Το φαινόμενο του φασισμού πρέπει να το τσακίσουμε πριν ανδρωθεί και να ξέρετε ότι στη Δωδεκάνησο είναι ανεπιθύμητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/