Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Μαζική φουρνιά αποκρατικοποιήσεων, με την παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ 47.000 στρεμμάτων χρυσοφόρας δημόσιας περιουσίας της Ρόδου


ΣΧΟΛΙΟ
Η νέα μαζική φουρνιά των αποκρατικοποιήσεων, με την παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ 47.000 στρεμμάτων χρυσοφόρας δημόσιας περιουσίας της Ρόδου  έρχεται σε συνέχεια του Golf, των αεροδρομίων, των λιμανιών κλπ.
Είναι στα πλαίσια του σχεδιασμού της Ε.Ε. των Ελληνικών κυβερνήσεων και σήμερα της τρικομματικής να περάσουν ακίνητα , υπηρεσίες και πλουτοπαραγωγικές πηγές   στα χέρια των επιχειρηματικών ομίλων με σκοπό να επενδύσουν τα συσσωρευμένα κεφάλαιά τους και να αυξήσουν την κερδοφορία τους.
Οι εργαζόμενοι όχι μόνο δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από τις ιδιωτικοποιήσεις, αντίθετα όσοι δουλέψουν θα είναι σε συνθήκες γαλέρας, με μεροκάματα πείνας,  σε ένα υποβαθμισμένο περιβάλλον, με αποκλεισμένο ουσιαστικά το μεγαλύτερο παραλιακό  μέτωπο και το κεντρικό τμήμα  του νησιού.
Είναι αναγκαίο σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ενεργοποιηθούν  οι εργαζόμενοι, οι μεροκαματιάρηδες, οι άνθρωποι του μόχθου, οι άνεργοι, οι νέοι, οι αγρότες, οι γυναίκες, οι αυτοαπασχολούμενοι,  μέσα από τους φορείς, τις λαϊκές επιτροπές, τις επιτροπές αγώνα να σταματήσουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, να ανατρέψουν αυτήν την πολιτική, στην προοπτική του σχεδιασμού της οικονομίας και της ανάπτυξης προς όφελός τους στα πλαίσια της λαϊκής εξουσίας.
Ρόδος 9 Μαΐου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/