Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΜΕ: Για τη συναδέλφισσα Μαίρη Βογιατζή, αναπληρωτή γραμματέα του Σωματείου που έφυγε ξαφνικά

Κείμενο του ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων στο ξενοδοχείο Mira Mare και της Γραμματείας Επισιτισμού Τουρισμού Ρόδου του ΠΑΜΕ για τη συναδέλφισσα Μαίρη Βογιατζή, αναπληρωτή γραμματέα του Σωματείου που έφυγε ξαφνικά

Αγαπημένη μας Μαίρη. Φίλη Συναδέλφισσα, Συναγωνίστρια. Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να σου πούμε το τελευταίο αντίο. Γιατί φεύγεις νέα, έχοντας δυνατότητες να προσφέρεις και να πολλά ακόμη στην κοινωνία και στην οικογένεια σου. Ήσουν αξιαγάπητη από όλους ανεξαιρέτως, δεν είχες εχθρούς αλλά μόνο φίλους. Ακέραιη με αγνότητα μικρού παιδιού με αγάπη για όλους.

Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να διακρίνουν το ουσιώδες ανάμεσα στα ανούσια, υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό, άνθρωποι που βλέπουν μακριά. Όλα αυτά τα είχες Μαράκι και μαζί με αυτά είχες και απέραντη καλοσύνη και τρυφερότητα, σπανια ευγενεια και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους. Συμμερίζομαι, συμπάσχω, πρσφέρω ήταν οι αξίες σου. Δούλευες πάντα αθόρυβα και σεμνά προσφέροντας ότι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια ήσουν πάντα άριστη επαγγελματίας, ενημερωμένη και συστηματική, υπεύθυνη. Δεν ακολούθησες υπόγειες διαδρομές. Άφησες όλους εμάς που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί σου πολύ πιο φτωχούς και απαρηγόρητους, προνομιούχοι όσοι πορέυτηκαν πλάι σου.

Το ήθος και η αξιοπρέπειά σου φάροι για εμάς. Είμαστε περήφανοι που υπήρξαμε φίλοι και συνάδελφοί σου. Καλό ταξίδι Μαράκι η γειτονιά των αγγέλων σε περιμένει.

Το ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων του Mira Mare και η Γραμματεία Επισιτισμού Τουρισμού του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/