Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Εκδήλωση της ΚΝΕ το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τον μήνα αυτό συμπληρώνεται το χιλιοστό νόμιμο φύλλο του Οδηγητή. Το περιοδικό που εκδίδει το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ και μέσα σε αυτόν ο κάθε νέος και νέα θα βρει ότι κρύβουν τα άλλα έντυπα. Θα βρει τους αγώνες και τις μάχες του λαού και της νεολαίας και όχι συνταγές για μια εύκολη ζωή που εν τέλει δένουν την νεολαία χειροπόδαρα και την παραδίδουν στους εκμεταλλευτές.
Ο Οδηγητής αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στη δουλειά, στους χώρους δουλειάς και μαθητείας, στους χώρους εκπαίδευσης , στις γειτονιές αλλά και τα αίτια όλων αυτών. Είναι η εφημερίδα της εργατικής νεολαίας, για την εργατική νεολαία.
Είναι αναγκαίο στις συνθήκες που ζει η νεολαία των λαϊκών οικογενειών , τώρα παρά ποτέ, ο Οδηγητής να φτάσει στο χέρι κάθε νέου και νέας, να μάθει από πρώτο χέρι τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση, που περνάει μέσα από την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος και την οικοδόμηση της νέας κοινωνίας, του σοσιαλισμού-κομμουνισμού.
Το Νομαρχιακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου καλεί τους νέους και τις νέες του νησιού σε εκδήλωση το Σάββατο 2 Φλεβάρη στις 19.00, στην Αίθουσα Πολλαπλών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (στο κτήριο επί της οδού Δημοκρατίας στη Ρόδο) με θέμα: «1000 φύλλα Οδηγητής, η μαχητική φωνή της νεολαίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/