Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

H Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος ξεπέρασε και όρια της απανθρωπιάς και έφτασε στον πλήρη κανιβαλισμό


ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------
ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                            ΤΗΛ: 2104274112
1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                   ekritiko@otenet.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΙΣΧΟΣ – ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ
Σε όλα και στα πάντα υπάρχουν όρια. Οι φραγμοί αυτοί είναι άλλοτε άγραφοι και υπαγορεύονται από την ηθική και άλλοτε γραπτοί και επιβάλλονται από τους κανόνες δικαίου.  Στην συγκεκριμένη περίπτωση και σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στα γραφεία της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών η Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος δεν ξεπέρασε απλώς άγραφους ηθικούς κανόνες ή τα όρια της ανθρωπιάς ξεπέρασε και τα όρια της απανθρωπιάς και έφτασε στον πλήρη κανιβαλισμό. 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία που ελήφθη από την θυγατέρα οφειλέτου, η Εμπορική Τράπεζα απέκτησε μία οικία – πρώτη κατοικία στα πλαίσια πλειστηριασμού, ο οποίος διενεργήθηκε σε περίοδο που υπήρχε απαγόρευση διενέργειας μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η τράπεζα εκμεταλλεύτηκε την οικονομική αδυναμία και την ένδεια των συγκεκριμένων δανειοληπτών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ασκήσουν τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα εντός των συγκεκριμένων χρονικών ορίων που προβλέπονται από τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.
Έτσι κατοχύρωσε το σπίτι στο όνομα της και τώρα προχωρά στην έξωση της συγκεκριμένης οικογένειας δανειοληπτών από το σπίτι τους.
Το απάνθρωπο και ο κανιβαλισμός και η έλλειψη κάθε έννοια ηθικής έγκειται στο γεγονός, ότι ο δανειολήπτης – ιδιοκτήτης του σπιτιού πεθαίνει χτυπημένος από καρκίνο σε δημόσιο νοσοκομείο.
Η τράπεζα είναι ενήμερη από τους συγγενείς του ετοιμοθάνατου δανειολήπτη για το παραπάνω γεγονός , κι όμως δεν δίστασε – άκουσον , άκουσον- να κοινοποιήσει την έξωση στον ετοιμοθάνατο δανειολήπτη στο νοσοκομείο ενόσω αυτός ψυχορραγεί.
Η παραπάνω περίπτωση αποτελεί ντροπή και αίσχος πρωτίστως για την κυβερνητική συνεργασία και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλου, και Κουβέλη Φώτη, οι όποιοι αποδεικνύεται καθημερινά ότι δεν είναι τίποτα άλλο από απλοί υπάλληλοι του τραπεζικού κεφαλαίου και δευτερεύοντως πρέπει να αισθάνεται τύψεις και ενοχές το σύνολο της η ελληνική κοινωνία, που επιτρέπει να εξελίσσονται τέτοια απάνθρωπα συμβάντα και δεν αντιδρά όπως οφείλει να πράξει σε τέτοιες περιπτώσεις…
 Μετά τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
6977717893

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/