Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΜΕ: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΡΑ


ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Δελτίο Τύπου
Η  Γραμματεία Ρόδου του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου χαιρετίζει τους  εργαζόμενους, τους αγρότες, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους, τους φοιτητές, σπουδαστές και τις γυναίκες που από τις συγκεντρώσεις τους  στη Ρόδο , αλλά και σε όλη την Ελλάδα  στάλθηκε αποφασιστικό το μήνυμα :
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.
Τα εκβιαστικά διλλήματα, η βία, η τρομοκρατία, η καταστολή του κεφαλαίου και των πολιτικών του υπαλλήλων θα απαντηθούν με ακόμα πιο αποφασιστικούς μαζικούς εργατικούς λαϊκούς αγώνες. Με ακόμα πιο αποφασιστικά βήματα στην οικοδόμηση του κοινού μετώπου εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, μικρών εμπόρων, της νεολαίας και των γυναικών.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ- ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ
Ο φόβος και οι κυβερνητικοί εκβιασμοί δεν θα περάσουν.
Εχθρός του λαού δεν είναι ο ίδιος ο λαός και οι αγωνιστικές του εκδηλώσεις. Εχθρός του λαού είναι οι κεφαλαιοκράτες, τα μονοπώλια που απομυζούν τον πλούτο που αυτός παράγει. Είναι η κυβέρνηση και τα κόμματα του κεφαλαίου που με την φωτιά και το σίδερο θέλουν να μετατρέψουν την εργατική τάξη, τα άλλα λαϊκά στρώματα σε μια αγελάδα που αδιαμαρτύρητα θα την αρμέγουν τα μονοπώλια και οι κεφαλαιοκράτες.
Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Η εργατική τάξη τα άλλα λαϊκά στρώματα έχουν την δύναμη και αργά αλλά σταθερά θα καταχτήσουν και την θέληση να βάλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τις διοικήσεις των σωματείων, των ομοσπονδιών, των εργατικών κέντρων χωρίς χάσιμο χρόνου, από αύριο κιόλας με συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις, συνελεύσεις στους τόπους δουλειάς, να συζητήσουν με τους εργαζόμενους την κλιμάκωση της δράσης για την υπογραφή εθνικής συλλογικής σύμβασης και κλαδικών συμβάσεων, τα επόμενα κοινά βήματα της κοινής δράσης τους με τα άλλα λαϊκά στρώματα.
Ρόδος 21/02/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/