Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Φιλήμωνας Ζαννετίδης: να αποφασισθεί η 24ωρη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου


Ρόδος, 27 Φεβρουαρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου αποτέλεσε το αντικείμενο της σημερινής επίσκεψης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Φιλήμωνα Ζαννετίδη στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Βασίλη Παπανικόλα.
Το αίτημα του κ. Ζαννετίδη ήταν να αποφασισθεί η 24ωρη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου και για τον σκοπό αυτό ζήτησε και λήψη σχετική απόφασης από την Επιστημονική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα υπό την Προεδρία του Ιατρού κ. Νικήτα Μόσχου.
Με το αίτημα του κ. Ζαννετίδη και την σύμφωνη γνώμη και του κ. Βασίλη Παπανικόλα, το θέμα τέθηκε ως Εκτός Ημερήσιας Διάταξης στη συνεδρίαση της Επιστημονικής Επιτροπής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου  όπου και λήφθηκε η σχετική απόφαση για την 24ωρη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου.
Για το θέμα, ο κ. Φιλήμωνας Ζαννετίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση :
Είχαμε δεσμευθεί για την συνεχή παρακολούθηση του ζητήματος της λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου. Σήμερα, με την σύμφωνη γνώμη του Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Παπανικόλα και την απόφαση που πάρθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου Ρόδου, έγινε το πιο αποφασιστικό βήμα για την ορθή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου. Θέλω να επισημάνω την θετική στάση όλων όσων συνετέλεσαν στην παραπάνω απόφαση και να τονίσω πως θεωρώ πλέον δεδομένη και την τελική απόφαση που θα έρθει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Ρόδου”.
Φιλήμωνας Ζαννετίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Νότιας Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/