Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μαλώνα: Ακόμα και μετά την κατάθεση των παραιτήσεων τους κανένα από τα αιτήματα τους δεν ικανοποιήθηκε…


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Με τους κατοίκους της Μαλώνας βρέθηκε και συζήτησε χθες, 1 Νοεμβρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Γιώργος Χατζημάρκος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέργο Στάγκα, τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θωμά Σωτρίλη και τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Ζανετίδη Φιλήμωνα, Παναή Ευαγγελία και Χρήστο Ευστρατίου.

Τα ζητήματα της καθημερινότητας κυριάρχησαν στην συζήτηση, με τους κατοίκους της Μαλώνας να προβάλουν την εγκατάλειψη και την απαξίωση, που αισθάνθηκαν από πλευράς της δημοτικής αρχής, ως το κύριο αίτιο για την μαζική παραίτηση των Τοπικών Συμβούλων της Μαλώνας.

Η πίεση από την τοπική κοινωνία και η ερμηνεία του λαϊκού αισθήματος ήταν το επιχείρημα που οι παραιτηθέντες τοπικοί σύμβουλοι παρουσίασαν, υποστηρίζοντας ότι ακόμα και μετά την κατάθεση των παραιτήσεων τους κανένα από τα αιτήματα τους ή από όσα συμφωνήθηκαν στις συναντήσεις που μεσολάβησαν δεν ικανοποιήθηκε έως και σήμερα.

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης “Η Ρόδος Μπροστά”, ζήτησαν παράλληλα με τα πιεστικά θέματα της καθημερινότητας να γίνει συζήτηση σχετικά και με τα μεγαλύτερα έργα ή παρεμβάσεις που οι κάτοικοι της περιοχής θα έδιναν προτεραιότητα. Στην συζήτηση για τα έργα αυτά αποτυπώθηκαν όλες οι σκέψεις των πολιτών της Μαλώνας και οι ιδιαιτερότητες που τόσο η Μαλώνα αλλά και το Χαράκι και η Αγάθη έχουν.

Σχετικά με την συνάντηση, ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε τα εξής :

Σταθήκαμε σταθερά στο πλευρό των κατοίκων της Μαλώνας και για μία ακόμη φορά προσπαθήσαμε να γεφυρώσουμε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των κατοίκων της περιοχής και του Δήμου μας. Στη Μαλώνα χρειάζεται να γίνει πολύ δουλειά για να καλυφθούν τα κενά και παραλήψεις της δημοτικής αρχής αλλά περισσότερο για να αποκατασταθεί η κλονισμένη σχέση εμπιστοσύνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/