Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΜΕ: Για την μήνυση που προσανατολίζεται να κάνει η πλειοψηφία της Διοίκησης του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου


Δελτίο Τύπου

Η εργοδοτική πλειοψηφία της Διοίκησης στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ προσανατολίζεται να κάνει μήνυση στη Γραμματεία Επισιτισμού - Τουρισμού Ρόδου του ΠΑΜΕ με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση για το ζήτημα των απλήρωτων ξενοδοχοϋπαλλήλων

Δε μας εκπλήσσει αυτή τους η στάση. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός άλλωστε από την κατάπτυση και αντικατασταστική απόφαση της διαγραφής για 6 μήνες από το Σωματείο του μέλους της Διοίκησης συναδέλφου Κώστα Γιαννόπουλου με χαλκευμένες κατηγορίες και παρά τις περίπου 200 υπογραφές διαμαρτυρίας που μαζεύτηκαν μέσα σε δυο μέρες.

Έτσι έδρασε και δρα ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός σε ολόκληρη την ιστορία του εργατικού κινήματος. Ποινικοποιεί τις διαφορετικές απόψεις, διαγράφει όποιον τους χαλά τη σούπα. Ενέργειες όπως αυτή αναβιώνουν πρακτικές των Μακρηθεοδωρήδων, της πιο μαύρης περιόδου του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος.

Ο πραγματικός λόγος που η εργοδοτική πλειοψηφία έχει χάσει τον ύπνο της είναι γιατί οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ αποκαλύπτουν με συνέπεια το ρόλο τους ως εχθρού της εργατικής τάξης. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα φιμώσουν το ταξικό εργατικό κίνημα και θα ανακόψουν τη δράση του, ότι θα καθυστερήσουν την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την αλλαγή των συσχετισμών είναι γελασμένοι.

Την απάντηση θα τους τη δώσει η ίδια η εργατική τάξη.

Γραμματεία Επισιτισμού - Τουρισμού Ρόδου του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/