Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Η 7η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΧΘΕΣ… ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΔΗΚΚΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


                 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                  Καρόλου 28 – Πλ. Καραϊσκάκη – Αθήνα, 104 37
                 Τηλ.: 210 52 34 288 – 210 52 34 289, – Fax: 210 5239 856
                 Mail: info@dikki.org. press@dikki.org – Site: www.dikki.org     8/11/2012
Η 7η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΧΘΕΣ… ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Με ισχνότατη πλειοψηφία, με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και άγρια καταστολή πέρασαν το νέο Μεσοπρόθεσμο. Αποδεικνύεται όμως πως τα ψωμιά τους πλέον είναι λίγα…
Η συγκυβέρνηση της αντισυνταγματικότητας και της ξένης κατοχής ( ΝΔ - ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε αντιδημοκρατικά αίσχη προκειμένου να νομοθετήσει τα μέτρα της γενοκτονίας του λαού και της νέας εθνικής καταστροφής. Αναγκάσθηκε προκειμένου να τα περάσει να μας γυρίσει σε άλλες αλήστου μνήμης εποχές και δίκαια στο εξής μπορεί να αποκαλείται «χούντα Σαμαρά και Σία».
Ωμοί εκβιασμοί ακόμη και των δικών της βουλευτών για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ως κατεπείγοντος, με χιλιάδες σελίδες οι οποίες αφορούν σχεδόν όλες τις πτυχές της οικονομίας και της κοινωνίας να παραδίδονται μια ημέρα πριν! ώστε να μην γνωρίζει ο βουλευτής το τι επακριβώς ψηφίζει, ούτε και να προλαβαίνουν οι πολίτες που τον εξέλεξαν να ενημερωθούν και να ζητήσουν εξηγήσεις για τη στάση του.
Ανοιχτές αντισυνταγματικές προκλήσεις όπως δήθεν λάθος καταμετρήσεις, δήθεν δυσνόηση των διαδικασιών από το προεδρείο κ.λ. στις επιτροπές και στην αίθουσα της ολομέλειας, οι οποίες έφθαναν σε σημείο π.χ. για το θέμα της αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ το προεδρείο να μετράει ως θετικές ψήφους ακόμη και άδεια έδρανα!
Κυρίως όμως: Βίαιη διάλυση της χθεσινής μεγαλειώδους συγκέντρωσης του λαού  (η οποία εάν δεν διαλυόταν θα έδινε ένα ισχυρό μήνυμα αναστροφής της πορείας των πραγμάτων) την στιγμή της κορύφωσής της, με αποθέωση του χορού των γνωστών προβοκατόρικων μολότωφ, και οργανωμένο κυνήγι των διαδηλωτών με χημικά μέχρι π.χ. το Μεταξουργείο και άλλες περιοχές, χιλιόμετρα μακριά, προκειμένου να μην επιστρέψουν.
Ωστόσο, η χθεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση και η αντίσταση του λαού στην καταστολή καθώς και η αποσυσπείρωση που εμφανίζουν οι άλλοτε κραταιοί κοινοβουλευτικοί πυρήνες τους αποδεικνύουν ότι τίποτα πια δεν είναι ίδιο με χθες. Έχουν χάσει το παιχνίδι και προσπαθούν με τα θλιβερά σώσματα του δικομματισμού να προλάβουν όπως - όπως τις εξελίξεις, να βγάλουν τον λαό από τη μέση. Δεν θα τους χαρισθούμε. Δεν πρόκειται να μας «αποκοιμίσουν» στην αγκαλιά της συγκαλυμμένης κοινοβουλευτικής δικτατορίας που έχουν εγκαταστήσει. 
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ - ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡ. 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.
                                                                                            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/