Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί της πορείας της λύσης και εκκαθάρισης της δημοτικής επιχείρησης Α.Δ.Τ.Ξ.Ε.Ρ. Α.Ε.


Ρόδος, 27 Νοεμβρίου 2012
Προς: κ. Μάριο Μαραβέλια
Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ρόδου
Κοιν.: κ. Μανώλη Γλυνό
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρόδου
Θέμα: “Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί της πορείας της λύσης και εκκαθάρισης
της δημοτικής επιχείρησης «Αναπτυξιακές Δημοτικές Τουριστικές Ξενοδοχειακές
Επιχειρήσεις Ρόδων Α.Ε.”
κ. Μαραβέλια,
με την υπ’ αριθ. 77/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, όπως αυτή τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε μεταγενέστερα με τις υπ’ αριθ. 97/2011 και 258/2011 αποφάσεις του ιδίου ως άνω οργάνου, αποφασίστηκε η λύση και εκκαθάριση της δημοτικής επιχείρησης «Αναπτυξιακές Δημοτικές Τουριστικές Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Ρόδων Α.Ε.» .
Eκτοτε και ενώ έχουν παρέλθει 21 μήνες από την λήψη της σχετικής απόφασης, έχουν εισαχθεί ως θέματα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο διάφορα ζητήματα που αφορούν την εν λόγω δημοτική επιχείρηση (π.χ. αποφάσεις 325/2011 και 484/2011) χωρίς όμως να έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της πορείας της λύσης και εκκαθάρισης αυτής.
Ταυτόχρονα, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πληροφορούμεθα για τις δικαστικές ενέργειες πιστωτών της εταιρείας και συχνά γινόμαστε δέκτες παραπόνων από πιστωτές αυτής, στους οποίους αδυνατούμε να δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία αφού δεν έχουμε την παραμικρή γνώση σχετικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία της λύσης και εκκαθάρισης.
Λόγω της σοβαρότητος του ζητήματος, σας ζητούμε να εισάγετε άμεσα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της πορείας της λύσης και εκκαθάρισης της δημοτικής επιχείρησης «Αναπτυξιακές Δημοτικές Τουριστικές Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Ρόδων Α.Ε.» καταθέτοντας σε αυτό λεπτομερή στοιχεία σχετικά με :
-το σύνολο των προβλεπομένων από την κείμενη νομοθεσία, περί λύσης και εκκαθάρισης εταιρειών, ενεργειών που έχετε πραγματοποιήσει,
- ποιο το ύψος των εσόδων της εταιρείας στο διάστημα που βρίσκεται σε καθεστώς λύσης και εκκαθάρισης και η αναλυτική περιγραφή αυτών,
- ποιο το ύψος των δαπανών ή οφειλών της εταιρείας που έχετε καταβάλει στο διάστημα που βρίσκεται σε αυτό το καθεστώς και η αναλυτική περιγραφή αυτών,
-ποιος ο αριθμός των δικαστικών εκκρεμοτήτων της εταιρείας και ποιες οι δικές σας ενέργειες ως προς κάθε μία από αυτές.
Ειδικότερα, σας ζητούμε την ανάλυση των ποσών που έχουν βεβαιωθεί στην Δ.Ο.Υ. Ρόδου και στο υποκατάστημα Ι.Κ.Α. Ρόδου σε πρόσωπα που διετέλεσαν μέλη της διοίκησης αυτής και ποιες οι δικές σας ενέργειες ως προς αυτό.
Για την δημοτική παράταξη
“ Η Ρόδος Μπροστά ”
Γιώργος Χατζημάρκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/