Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Λαϊκή Συσπείρωση: Καταγγέλλουμε την υποκρισία της Περιφερειακής Αρχής απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα…


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Νοτίου Αιγαίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το ΚΚΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Ν. Αιγαίο, σχετικά με το έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης 15/11/2012, μέσω Τηλεδιάσκεψης, για τα νέα προβλήματα που δημιουργούνται στην Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση με τα πρόσφατα μέτρα (Μνημόνιο 3) που ψηφίστηκαν στη Βουλή, υπογραμμίζουν τα παρακάτω:
·        Καταγγέλλουμε την υποκρισία της Περιφερειακής Αρχής απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα, τη στιγμή που καθημερινά υλοποιεί την αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ και κυβέρνησης, σ’ όλους τους τομείς, ακόμα και με τη δημιουργία των προϋποθέσεων για τις ειδικές οικονομικές ζώνες στο Ν. Αιγαίο.
      Η δήθεν διαφωνία του κυρίου Περιφερειάρχη στο νέο μνημόνιο και στον Κρατικό Προϋπολογισμό εξαντλείται σε καταγγελίες επί παντός επιστητού, αφήνοντας στο απυρόβλητο τη στρατηγική του κεφαλαίου που γεννά μεσοπρόθεσμα, μνημόνια και εξαθλίωση των εργαζομένων.
      Την ίδια στιγμή αυτή η πολιτική εφαρμόζεται και εξειδικεύεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των αιρετών- στελεχών των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και διευκολύνουν διαχρονικά τις κυβερνήσεις να επιταχύνουν σε νέα πιο βάρβαρα μέτρα όπως: απολύσεις, φορολογική επιδρομή, ιδιωτικοποίηση έργων και υπηρεσιών.
·        Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο του Ν. Αιγαίου καλούν την Περιφέρεια και τους Δήμους να μην εφαρμόσουν την απόφαση της κυβέρνησης, δηλαδή, να μην σταλούν ονομαστικοί κατάλογοι των εργαζομένων γιατί αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την κατάργηση των οργανικών θέσεων, διαθεσιμότητα των υπαλλήλων και τελικά την απόλυσή τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο στην λειτουργία Περιφέρειας και Δήμων όσο και για τις οικογένειες των ίδιων των εργαζομένων.
Καλούμε τους εργαζόμενους σε οργανωμένη λαϊκή πάλη στην ταξική γραμμή ρήξης και ανατροπής για την κατάργηση των μνημονίων «διαρκείας» και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
15/11/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/