Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Tελετή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ρόδος, 11-9-2013

Σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Η Ρόδος Μπροστά», κ. Γιώργος Χατζημάρκος, παρευρισκόμενος στην τελετή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και τον καθιερωμένο αγιασμό. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα της πρώην Ακαδημίας όπου στεγάζονται τα Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία, το 2ο Λύκειο (Καζούλειο), το 1ο Λύκειο (Βενετόκλειο) και το 3ο Λύκειο (Καπνοβιομηχανία).
Απευθυνόμενος στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ο κ. Χατζημάρκος ευχήθηκε «να έχουν δύναμη και κουράγιο για μία γόνιμη και παραγωγική χρονιά, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν»  και πρόσθεσε:
«Με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού, που ξεκινάει σήμερα με όνειρα και ελπίδες, εύχομαι πρόοδο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.  Στη δύσκολη, κατά γενική ομολογία, κοινωνικοοικονομική συγκυρία που βιώνουμε, και που δυστυχώς δεν αφήνει ανεπηρέαστο το χώρο της παιδείας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας. Μέσα από την εκπαίδευση, διαμορφώνετε προσωπικότητα, αποκτάτε γνώσεις, αρχές και αξίες, που θα σας βοηθήσουν να πορευθείτε και να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.
Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι να έχουν υγεία, διάθεση και κουράγιο να προσφέρουν στα παιδιά μας - ακόμα και στις σημερινές δύσκολες συνθήκες – τη μόρφωση και τις αξίες που θα φέρουν την επόμενη γενιά και τη χώρα, μπροστά. Στους γονείς, εύχομαι να μπορούν να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους και να συμβάλλουν στη διεκδίκηση ενός καλύτερου εκπαιδευτικού πλαισίου.
Η παράταξή μας κι εγώ προσωπικά, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, ακόμη πιο διεκδικητικά, στο μέτρο που μας αναλογεί, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν.

Καλή δύναμη και καλή πρόοδο σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/