Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΡΟΔΟΥ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΞΥΜΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ!   
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
 ΤΗΣ Α΄ΒΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί,
            Με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, ήρθαμε αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή εκρηκτική κατάσταση στα σχολεία μας. Μια σειρά από εγκυκλίους, οδηγίες και νομοσχέδια, καταπατούν το δικαίωμα των παιδιών μας στη δημόσια και δωρεάν μόρφωση, αλλάζουν το χάρτη της εκπαίδευσης. Η αύξηση κατά 10% των μαθητών ανά τμήμα, η προωθούμενη υποβάθμιση και κατάργηση του ολοήμερου και της ειδικής αγωγής, οι τραγικές ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, ο νέος νόμος –λαιμητόμος για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έρχονται να προστεθούν στα ήδη συσσωρευμένα προβλήματά μας, απόρροια των σκληρών μέτρων της κυβέρνησης.
            Πέρσι, αποδείξαμε ότι οι γονείς έχουν –και πρέπει να έχουν- άποψη, σε τι είδους σχολείο θα φοιτήσει το παιδί τους. Επίσης, αποδείξαμε ότι όλοι οι γονείς, κάτω από ένα κοινό στόχο, έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη διάλυση του δημόσιου σχολείου, να βάλουν φρένο στις «μεταρρυθμίσεις» της κυβέρνησης που πλήττουν τη μόρφωση των παιδιών μας. Με μαζική συμμετοχή και μαχητικό παλμό καταφέραμε στη Ρόδο να μη γίνει καμία συγχώνευση τμήματος-σχολείου.
            Εμείς οι γονείς, πάλι, μαζί με τους δασκάλους των παιδιών μας και με τα ίδια μας τα παιδιά, θα συμμαχήσουμε για να εμποδίσουμε τα χειρότερα.

Σας καλούμε, την Πέμπτη 26/9/13 και ώρα 7μμ στο 6ο Δημοτικό σχολείο Ρόδου, για να ενημερωθούμε (εξελίξεις σε Α’βθμια και Β’βθμια εκπαίδευση) και να συνεχίσουμε ενωτικά στο δρόμο της υπεράσπισης του Δημόσιου και Δωρεάν Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/