Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΚΚΙ: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!» να πάρουμε πίσω τις κατακτήσεις και την χώρα μας.

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
            www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289
                                                                                                                                Αθήνα 1-9-2013
3η Σεπτέμβρη 2013
Αγώνας για: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!» να πάρουμε πίσω τις κατακτήσεις και την χώρα μας.
Κάτω από το βάρος του “αθλιέστατου προτεκτοράτου” και της ξένης κατοχής που έχει περιέλθει η πατρίδα μας, οι ιδέες και τα οράματα της 3ης Σεπτέμβρη του 1974 γίνονται επίκαιρα όσο ποτέ.
Παρά την μετέπειτα θεαματική μεταλλαγή του ΠΑΣΟΚ σε σοσιαλφιλελεύθερο κόμμα της παγκοσμιοποίησης και των αμερικανοτουρκικών ορέξεων στα Ανατολικά μας σύνορα, η  3η  του Σεπτέμβρη και μαζί της οι μεγάλοι λαϊκοί αγώνες των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης και η πρώτη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 1981-84 απέδειξαν ότι αυτός ο τόπος μπορεί να διεκδικεί και να κατακτά μία καλύτερη μοίρα.  Ότι οι ιδέες της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινωνικής απελευθέρωσης είναι ρεαλιστικές. Είναι μέγα ψεύδος το ότι η χώρα μας καταχρεώθηκε από το κοινωνικό κράτος και άλλες κατακτήσεις που υπήρξαν εκείνη την περίοδο, όπως είναι ψέμα πως τάχα η χώρα μας είχε ένα δισθεόρατο Χρέος και ένα ανεξέλεγκτο Έλλειμμα το 2010 όταν τη βάζανε στο μνημόνιο. Οι υποστηρικτές αυτής της άποψης (Ευρωπαϊκή Ένωση και ελληνική ολιγαρχία) με διάφορες λογιστικές αλχημείες προσπαθούν – όπως και στην περίπτωση του Χρέους και του Ελλείμματος – να αποδείξουν πως δήθεν η μοίρα του ελληνικού λαού είναι η φτώχεια, η ταξική εκμετάλλευση και η παραγωγική μιζέρια  και η υπανάπτυξη.
Σήμερα μόνο μία λαϊκή - πατριωτική ειρηνική εξέγερση του λαού με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος και  με σκοπό να ανατρέψει την συνταγματική εκτροπή που επιβάλει το καθεστώς της τελευταίας 25ετίας και της ξένης κατοχής μπορεί να αναστρέψει την πορεία της χώρας και να αποτρέψει την μείζονα ανθρωπιστική και εθνική καταστροφή που επέρχονται.
- Μόνο μια Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη με δικό της εθνικό νόμισμα, δική της διοίκηση στην οικονομία και αναπτυξιακή – αντινεοφιλελεύθερη πολιτική μπορεί να επιβιώσει και να υπάρξει.
– Μόνο μια Ελλάδα έξω από την μέγγενη της νέας δομής του ΝΑΤΟ και της υποταγής στο φασιστικό - επεκτατικό  καθεστώς της Άγκυρας μπορεί να διατηρήσει την  ακεραιότητα και τη συνοχή της που αμφισβητούνται.
-Μόνο μια Ελλάδα που δεν θα αποδέχεται άβουλη την επιχειρούμενη βίαιη αλλαγή της δημογραφικής της σύνθεσης και την μετατροπή της σε αποθήκη μεταναστευτικού πληθυσμού της νέας τάξης πραγμάτων έχει την δυνατότητα να διατηρήσει τον κοινωνικό – πολιτιστικό της ιστό και την συνέχειά της.
Το αμέσως επόμενο διάστημα, μέχρι την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. από τη χώρα μας την 1/1/2014, για ένα εξάμηνο – οπότε θα υπάρξει το πρόσχημα για να μην γίνουν εκλογές - θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την  τελική έκβαση των πραγμάτων. Να μην περιμένουμε τις εκλογές που οι Σαμαράς – Βενιζέλος “δεν θα τις κάνουν  ποτέ”!
 Απαιτείται εδώ και τώρα – αυτοοργάνωση του λαού σε ένα νέο ΕΑΜ που θα ανατρέψει το καθεστώς της 25ετίας και της υποδούλωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση πριν είναι πολύ αργά για τον τόπο. Απαιτείται ένας λαϊκός Ανένδοτος αγώνας που θα ρήξη την κυβέρνηση της ντροπής και της ξένης κατοχής.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/