Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ και τρεις μέρες δάσκαλοι της Ρόδου είναι συγκεντρωμένοι στα Γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εδώ και τρεις μέρες  δάσκαλοι της Ρόδου  είναι συγκεντρωμένοι στα Γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για την αύξηση των μαθητών ανά τάξη κατά 10% και της δρομολόγησης του κλεισίματος των ολοήμερων σχολείων.
Οι συνάδελφοι μέχρι και χτες 12.30 το βράδυ με την παρέμβασή τους ανάγκασαν το Περιφερειακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ), να μην εφαρμόσει την συγκεκριμένη οδηγία στα σχολεία της Περιφέρειας. Με την μαζική παρουσία τους σήμερα στα Γραφεία της Πρωτοβάθμιας προσπάθησαν να πιέσουν στην ίδια κατεύθυνση το ΠΥΣΠΕ που συνεδρίαζε χωρίς την συμμετοχή των αιρετών συναδέλφων σ’αυτό,  να μην εφαρμοστεί η οδηγία.
Η παρουσία της Αστυνομίας σε μια τέτοια κινητοποίηση αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει το δόγμα «Νόμος και Τάξη» για να  περάσει πάση θυσία τα μέτρα κόλαση για τη ζωή των παιδιών , των γονιών και των εκπαιδευτικών.
Καταδικάζουμε τη στάση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι με κάθε θυσία να παλέψουμε να αποσυρθεί τώρα η εγκύκλιος.
Να μη κλείσει κανένα σχολείο, να μη γίνει καμιά απόλυση. Καμία τάξη με πάνω από 20 μαθητές. Κανένα σχολείο χωρίς εκπαιδευτικούς και βιβλία. Καλούμε τους γονείς, τις λαϊκές οικογένειες σε κοινό μέτωπο να μην περάσει το νέο σχολείο της αγοράς, της αμορφωσιάς και της προετοιμασίας των δούλων του 21ου αιώνα  που προωθεί η ΕΕ και η Κυβέρνηση.
Ρόδος 13/09/2013

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/