Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η ΒΙΟΧΑΛΚΟ στο Βέλγιο, το success story στα σκουπίδια

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
τηλ.: 2132063582, 6948369941, 6934535084, 6932828964
17/9/2013 
Η ΒΙΟΧΑΛΚΟ στο Βέλγιο, το success story στα σκουπίδια
Δεν προλαβαίνει να συνέλθει από τη μια «καρπαζιά» η κυβέρνηση Σαμαρά και έρχεται η επόμενη. Η ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο μεγαλύτερος μεταλλουργικός όμιλος της χώρας, με κάλυψη του 10% των εξαγωγών, φεύγει από την Ελλάδα και αφήνει το σενάριο επιτυχίας Σαμαρά και Βενιζέλου να σαπίζει στον ήλιο.
Είναι η τρίτη μεγάλη βιομηχανία που εγκαταλείπει το βυθιζόμενο πλοίο μέσα σε 12 μήνες. Αφού εκμεταλλεύτηκαν κάθε ρανίδα παραγωγικότητας των εργαζόμενων και κατόπιν τους πέταξαν στην ανεργία ή τους κρατάνε με μισθούς πείνας, τώρα μετράνε τα κέρδη τους και με μόνο κριτήριο αυτά, φεύγουν στο εξωτερικό. Ούτε στο ελάχιστο δεν τους ενδιαφέρει η καταστροφή του εργατικού δυναμικού και της παραγωγής, μόνο η δική τους κερδοφορία. Ούτε ξώφαλτσα δεν τους περνάνε οι εθνεγερτικές κορώνες του Σαμαρά, αυτές με τις οποίες καλεί τους πολίτες να μην αντιδρούν στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησής του. Γι’ αυτό, τελευταία καλεί στα όπλα και τους ιδεολογικούς συγγενείς του, τους νεοναζί.
Υπάλληλοι των βιομηχάνων είναι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας που παρακολουθούν εμβρόντητοι τους μέχρι πρότινος «συνομιλητές» τους να τους εγκαταλείπουν και να μπορούν έτσι να βάλουν μια λεζάντα στο success story τους. Μένει μόνος του ο Βρούτσης να προσπαθεί να αποδείξει ότι η ανεργία στην Ελλάδα μειώνεται και ο Στουρνάρας να κάνει τον τροχονόμο στις εγκληματικές απαιτήσεις της τρόικας.
Πρέπει να ανατραπούν. Είναι η μόνη λύση. Να τους δώσουμε πίσω το πρόγραμμα «σωτηρίας» τους που σημαίνει την καταστροφή μας και να βάλουμε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εθνικοποιήσεων των τραπεζών και των βιομηχανιών, χωρίς αποζημίωση με εργατικό έλεγχο.
   Έξω από το ευρώ και την ΕΕ.
  Νίκη στις απεργίες-όλοι και όλες στο δρόμο.
Θα τους νικήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/