Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Παρέμβαση της ΠΑΣΕΒΕ στα γραφεία της ΔΕΗ για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε άνεργο επαγγελματία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με παρέμβαση της ΠΑΣΕΒΕ στα γραφεία της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε η  επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε άνεργο επαγγελματία συνάδελφο που αδυνατούσε να πληρώσει ακόμα και την αξία του ρεύματος.
Χιλιάδες είναι αυτοί οι συνάδελφοι σήμερα, που έχουν φτάσει σε απόλυτη αδυναμία να καλύψουν  στοιχειώδεις ανάγκες και υποχρεώσεις. Εφιάλτης καθημερινός η λίστα των υποχρεώσεων για κάθε μικροεπαγγελματία.  Ο φόβος μην αρρωστήσουμε και δεν έχουμε λεφτά να τα βγάλουμε πέρα.  Η αδυναμία καταβολής εισφορών στον ΟΑΕΕ, οδηγεί τους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους να μένουν χωρίς ιατρική περίθαλψη. Το πρόβλημα αυτό δεν θα το λύσει η δικαιοσύνη, όπως προτείνει ο  πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου στις δηλώσεις του.
Η πρότασή του να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι συνάδελφοι καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο των ασφαλιστικών εισφορών τους, δεν διαφέρει σε τίποτα από τις εκβιαστικές πολιτικές θέσεις τις κυβέρνησης. Η Υγεία είναι αγαθό και απαιτούμε πλήρη δωρεάν ιατροφαρμακευτική φροντίδα για όλους τους συναδέλφους μας, χωρίς καμιά προϋπόθεση. Να πληρώσουν αυτοί που λεηλάτησαν τόσα χρόνια τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
Η οργανωμένη δράση σε συμμαχία με τους εργαζόμενους και τη νεολαία απέναντι στην επίθεση που κλιμακώνεται καθημερινά από την κυβέρνηση, το κεφάλαιο και την ΕΕ είναι ο μόνος δρόμος που μας απομένει. Κανένας μόνος του στη κρίση.
Να δυναμώσουμε τη πάλη μας,  για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ρόδος 12/09/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/