Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

O επίλογος μίας τετελεσμένης αποπομπής γράφτηκε από τους υποβολείς της κ. Μαριάννας Κολώνα

Ρόδος, 17 Σεπτεμβρίου 2013


ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
των κ.κ. Στάγκα Στέργου και Ζαννετίδη Φιλήμονα
για την “ανεξαρτητοποίηση” της κ. Κολώνα
O επίλογος μίας τετελεσμένης αποπομπής γράφτηκε από τους υποβολείς της κ. Μαριάννας Κολώνα σε μία απέλπιδα προσπάθεια της να κερδίσει το μόνο που την ενδιέφερε ποτέ, τις εντυπώσεις και μόνον, αφού η ουσία του θέματος είναι ότι τουλάχιστον από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου οπότε και συναντηθήκαμε με την κ. Κολώνα γνώριζε ότι αποτελούσε πλέον ξένο σώμα και ήταν εκτός παράταξης.
Η ενεργός συμμετοχή της σε αυτό το ύπουλο και υποκινούμενο παιχνίδι που παίζεται από τους συνήθεις υπόπτους εναντίον της παράταξης μας,  αποτελεί και την μεγαλύτερη αυτοδιάψευση της ως προς τα κίνητρα και τις επιδιώξεις της.
Είναι πραγματικά δύσκολο να συμμετέχεις σε οργανωμένες ομάδες γιατί αυτό προϋποθέτει εκτός από  ομαδικό πνεύμα, διάθεση συνεργασίας και  ανιδιοτέλεια.
Ακόμα χειρότερα, δεν μπορείς να πορεύεσαι πατώντας όχι μόνο σε δύο αλλά σε όλες τις βάρκες που βρίσκεις μπροστά σου. Αυτό δεν άντεξε η κ. Κολώνα όποτε ευγενικά και συναδελφικά  της ετέθη το ζήτημα των συνεπειών της συμπεριφοράς της.  
Η δεύτερη ευκαιρία, όπως λέει και ο λαός μας, προσφέρεται σε όσους μπορούν να την αντιληφθούν ως δυνατότητα επανεκκίνησης και στην περίπτωση της κ. Κολώνα οι ευκαιρίες, από την πρώτη έως και την τελευταία,  πήγαν όλες χαμένες λόγω της προσωπικής της αποστροφής στην αλήθεια.
Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, οι υπογράφοντες πήραμε την πρωτοβουλία συνάντησης με την κ. Κολώνα, στον χώρο της, όπου έγινε και η τελευταία προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος που είχε ήδη δημιουργηθεί, με ευθύνη της, ανάμεσα στην ίδια και την παράταξη μας. Η ίδια στην συνάντηση που είχαμε διέψευσε το σύνολο των δημοσιευμάτων που την αφορούσαν, όπως έκανε και σε δημοσιογράφους με τους οποίους είχε ήδη συνομιλήσει στην διάρκεια της ημέρας.
Το αποτέλεσμα της συνάντησης επισφραγίστηκε από την φράση «τελειώσαμε» με την οποία ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, αρνούμενος  τις δικαιολογίες της, έκλεισε την συνομιλία του με την κ. Κολώνα όταν η ίδια τον κάλεσε στο τηλέφωνο, παρουσία μας,  για να δικαιολογηθεί.
Η επιστολή “ανεξαρτητοποίησης” κ. Κολώνα προσβάλει την ίδια τόσο ως προς το περιεχόμενο της όσο και ως προς τις σκοπιμότητες που υπηρετεί.
Η παράταξη μας συνεχίζει τον αγώνα της για διαφάνεια, ισονομία και χρηστή διοίκηση με όσους ασπάζονται τις αρχές αυτές και με στόχο να φυσήξει επιτέλους ένας άνεμος δημιουργίας στον τόπο μας.

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης

“Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”
                     
Ζαννετίδης Φιλήμονας
Στάγκας Στέργος                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/