Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Αν θέλει η Euromedica να δείξει ανθρώπινο πρόσωπο να ξεκινήσει να πληρώνει τους επί 5 μήνες απλήρωτους εργαζομένους της


ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δελτίο τύπου
Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου η ιδιωτική κλινική Euromedica θα προσφέρει στη Ρόδο δωρεάν μαστογραφία στις 8 Μάρτη, την ημέρα της γυναίκας.

Οι γυναίκες και πρώτα απ' όλα οι γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων δεν έχουν ανάγκη από τη φιλανθρωπία των μεγαλοεπιχειρηματιών της Υγείας που όλο τον υπόλοιπο χρόνο τις ξεπαραδιάζει για απαραίτητες εξετάσεις που θα έπρεπε να να είναι δωρεάν και αποκλειστικά δημόσιες.. Έχουν ανάγκη από ολοκληρωμένες, σύγχρονες υπηρεσίες Υγείας και προληπτικούς ελέγχους. Από Νοσοκομείο πλήρως στελεχωμένο, από ιατρικό νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό, με αποκλειστικά μόνιμη σχέση εργασίας, πλήρως εξοπλισμένο με υλικά, φάρμακα και ιατρικά μηχανήματα.

Σήμερα όμως η Υγεία είναι πανάκριβο εμπόρευμα. Όποιος δεν μπορεί να πληρώσει ούτε εξετάσεις κάνει ούτε προληπτικούς ελέγχους. Μπορεί ακόμη και να πεθάνει. Η Υγεία είναι εμπόρευμα για να μπορούν οι μεγαλοεπιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο όπως η Euromedica να θησαυρίζουν.

Αν θέλει η Euromedica να δείξει ανθρώπινο πρόσωπο  να ξεκινήσει να πληρώνει τους επί 5 μήνες απλήρωτους εργαζομένους της, τους οποίους μάλιστα κατατρομοκρατεί για να μην αντιδράσουν. Σ’ αντίθεση,  τα κέρδη του ομίλου για το πρώτο 9μηνο του 2012 είχαν αύξηση 24,4% συγκριτικά με το 2011 (176 εκατ. ευρώ).
Τρομοκρατούν και εκβιάζουν σε ολόκληρο τον όμιλο πανελλαδικά.

Η 8η του Μάρτη είναι  αφιερωμένη στις ηρωίδες της εργατικής τάξης. Είναι βαμμένη με το αίμα τους. Φυσικά οι μεγαλοεπιχειρηματίες και το πολιτικό προσωπικό τους θέλουν αυτό να το σβήσουν από τη μνήμη των εργατών και εργατριών, να αλλοιώσουν το πραγματικό της νόημα. Ενέργειες όπως αυτή της Euromedica έχουν και τέτοια στόχευση.

Η πάλη για Υγεία δωρεάν αγαθό για όλους και όχι εμπόρευμα είναι υπόθεση πρώτης προτεραιότητας για το εργατικό  - λαϊκό κίνημα.

Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ και η Ομάδα Γυναικών Ρόδου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας διοργανώνουν στις 8 του Μάρτη κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Ρόδου 8 το πρωί , ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Οι εργαζόμενοι του νησιού, άνδρες και γυναίκες θα πρέπει μαζικά να πάρουν μέρος.

Ρόδος 6/03/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/