Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ενόχλησε τον κ. Κόκκινο η παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκλεγμένων συνδικαλιστών Σωματείων, του ΕΚΡ και της Ομοσπονδίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΔΩΔ/ΣΟΥ

Δελτίο τύπου
Για τις δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Χ. Κόκκινου σχετικά με την κινητοποίηση του ΠΑΜΕ Επισιτισμού.

Ενόχλησε τον κ. Κόκκινο η παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκλεγμένων συνδικαλιστών Σωματείων, του ΕΚΡ και της Ομοσπονδίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων που  συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και  εξέδωσε ανακοίνωση για να επιτεθεί  στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ.
Στην παρέμβαση που έκαναν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, έγιναν συγκεκριμένες καταγγελίες για μαζικές απολύσεις, ατομικές συμβάσεις και απλήρωτη δουλειά στα ξενοδοχεία.
Ο κ. Κόκκινος φυσικά και ενοχλήθηκε, γιατί με υπεβάλλοντα ζήλο υπηρέτησε και υπηρετεί τα συμφέροντα αυτά, που έστειλαν τους εργαζόμενους πίσω στο 19ο αιώνα.
 Τα συμφέροντα αυτά απαιτούν να γίνει  Ειδική Οικονομική Ζώνη το Νότιο Αιγαίο, δηλαδή να καταργηθεί κάθε συλλογική σύμβαση , κάθε εργατικό δικαίωμα, να πληρώνουν τους εργαζόμενους –εάν θέλουν- όποτε και όπως θέλουν. Απαιτούν να γίνουμε σκλάβοι των επιχειρηματιών. Απαιτούν να δοθεί άνευ όρων η περιουσία του λαού στα νύχια των μονοπωλίων.
Ο περιφερειακός τους συνδυασμός βρίσκεται σε διαρκή διάλογο με αυτά τα στρώματα που έχουν στείλει τα λαϊκά στρώματα στην πείνα, στην ανείπωτη εκμετάλλευση, που τους έχουν ληστέψει και την τελευταία δεκάρα σε άμεσους και έμμεσους φόρους, που δεν τους επιτρέπουν να καλύψουν ούτε μέρος από τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, που τους έχουν συνθλίψει κυριολεκτικά το επίπεδο διαβίωσης.
Βεβαίως το μένος του κ. Κόκκινου απέναντι στο ταξικό εργατικό κίνημα της περιοχής έχει και μια άλλη  πλευρά. Οι μεγαλοξενοδόχοι θέλουν τους τόπους δουλειάς, συνολικά το νησί αποστειρωμένο από τους αγώνες των εργαζομένων ενόψει της νέας σαιζόν.
Ως στέλεχος λοιπόν ο κ. Κόκκινος του κυβερνητικού κόμματος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας δίνει εξετάσεις στο τουριστικό κεφάλαιο ως ο πλέον  ικανότερος να παίξει αυτό το ρόλο.
Να μην παριστάνει λοιπόν το φίλο των εργατών ο κ. Κόκκινος γιατί δεν πείθει κανένα.

Ρόδος 21/03/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/