Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η ΟΓΕ έκλεισε συμβολικά τα ταμεία του Νοσοκομείου της Ρόδου με αίτημα δωρεάν παροχές υπηρεσιών υγείας σε όλους, χωρίς καμία προϋπόθεση.

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΓΕ)
Η Ομάδα Γυναικών Ρόδου της Ο.Γ.Ε. στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, μαζί με το Π.Α.ΜΕ., το Μ.Α.Σ και την ΠΑ.ΣΕ.ΒΕ., το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου έκλεισαν συμβολικά τα ταμεία του Νοσοκομείου της Ρόδου με αίτημα δωρεάν παροχές υπηρεσιών υγείας σε όλους, χωρίς καμία προϋπόθεση.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Κύπρου, που περιλάμβανε χαιρετισμούς εκπροσώπων σωματείων και της Κοινωνικής Συμμαχίας, απαγγελίες ποιημάτων και ομιλία από εκπρόσωπο της Διοικούσας Επιτροπής της ΟΓΕ Ρόδου.  
Την επόμενη μέρα η Ομάδα Γυναικών διοργάνωσε εκδήλωση στο βιβλιοπωλείο "Το δέντρο", στην οποία έγινε αναφορά στα ιστορικά στοιχεία της 8ης Μάρτη και ακολούθησε η προβολή της ταινίας “Το αλάτι της Γης” του σκηνοθέτη Χέρμπερτ Μπίμπερμαν.
Με όλες τις παραπάνω κινητοποιήσεις - εκδηλώσεις η Ομάδα Γυναικών Ρόδου της Ο.Γ.Ε. ανέδειξε την ανάγκη ένταξης των γυναικών στον αγώνα για την ανατροπή του εκμεταλλευτικού συστήματος και την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας, που θα έχει επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες όλων των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών. Ανέδειξε ότι το ταξικό εργατικό κίνημα είναι ο μόνος σύμμαχος στον αγώνα για την ισοτιμία και την απελευθέρωση της γυναίκας αλλά και γενικότερα για την κοινωνική ευημερία. Γι’ αυτό συμπαρατάσσεται και είναι παρούσα σε κάθε κάλεσμα της Κοινωνικής Συμμαχίας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) και του  Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).
Ρόδος 12/3/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/