Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Την Παρασκευή η δίκη του Κασιδιάρη.


Διακόπηκε λόγω παρέλευσης του χρόνου η σημερινή εκδίκαση υποθέσεων στο Α' Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων και μεταφέρονται για την Παρασκευή οι δίκες του σημερινού πινακίου που δεν έγιναν, μεταξύ των οποίων και του νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη.
Ο Κασιδιάρης κατηγορείται για συνδρομή σε μαχαίρωμα και ληστεία που έγινε τον Οκτώβριο του 2007 σε βάρος τότε μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου λίγες μέρες πριν από τη γιορτή της νεολαίας της Χρυσής Αυγής, που γινόταν τότε στου Ζωγράφου. 
Την Παρασκευή θα ζητηθεί από το Συνήγορο της Πολιτικής Αγωγής η άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κασιδιάρη, για να μπορέσει να γίνει εξ αναβολής η δίκη σε νέα ημερομηνία.
Για να ρίξει στάχτες στα μάτια του κόσμου, ο Κασιδιάρης, ενώ γνωρίζει ότι η άρση της ασυλίας θα ζητηθεί έτσι κι αλλιώς απ' τον Εισαγγελέα της Έδρας, έκανε αίτηση οικειοθελούς άρσης της ασυλίας του μόλις την Παρασκευή 29/8 στον Εισαγγελέα Εφετών. Γνωρίζοντας προφανώς ότι είναι αδύνατο ανάμεσα στις 29 και τις 3 που δικαζόταν η υπόθεση να έχει ολοκληρωθεί η απαραίτητη νομική και κοινοβουλευτική διαδικασία για να αρθεί η ασυλία του. Δεν παρέλειψε, όμως, να ζητήσει την άρση και των περιοριστικών όρων που ισχύουν για τον ίδιο (να δίνει το παρών κάθε 1η και 15 στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα), τα οποία απορρίφτηκαν από το Συμβούλιο Εφετών.
Είναι προφανές ότι οι χρυσαυγίτες τη μία αποδέχονται το ρόλο τους - τάγματα εφόδου - ενώ την άλλη προσπαθούν να παρουσιαστούν ως αθώες περιστέρες, όταν οι υποθέσεις τους φτάνουν στα δικαστήρια.
Η Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" καλεί σε μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη. Θα δώσουμε μαζικό παρών και στις επόμενες δύο δίκες φασιστών μέσα στο Σεπτέμβρη, στις 21/9 (Αυτόνομοι Εθνικιστές Πανόρμου) και στις 23/9 (Σκορδέλη και λοιποί για το μαχαίρωμα Αφγανού).
Ποτέ ξανά φασισμός!
Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές και τα σχολεία μας!

Κίνηση "ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ"
tel-fax: 210-5130373, 3306286,6974363037, www.ksm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/