Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πάνω από 25.000 ευρώ το μήνα παίρνει ο Προβόπουλος!


Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2012

Νέα επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου εξαπέλυσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης σχετικά με τις αποδοχές του τραπεζίτη οι οποίες, όπως λέει, ξεπερνούν τα 25.000 ευρώ το μήνα.
Σε σχόλιο του στο twitter ο πρώην βουλευτής του νομού Λασιθίου καλεί τον Γιώργο Προβόπουλο να δώσει άμεσα εξηγήσεις για τους λόγους που δεν έχει μέχρι και σήμερα προχωρήσει σε διευκρινίσεις σχετικά με τις αποδοχές του όπως του έχει ζητηθεί από το Κοινοβούλιο.

«ΚΥΡΙΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΩΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ, ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΑΠΑΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟ 2011; Γιατί δεν απαντήσατε στη Βουλή από τον Φεβρουάριο του 2012 που ζητήθηκε το ύψος των αποδοχών σας απο κάθε πηγή; Γιατί προσβαλετε το κοινοβούλιο; Γιατί προσβάλετε την αγωνία εκατομυριων πολιτών που δοκιμάζονται ;ΕΝΏ εσείς περνάτε περίοδο ευμαρειας με αμοιβές πάνω απο 25•000 ευρω; Χωρίς να υπολογίζονται πιστωτικές κάρτες έξοδα παράστασης ταξίδια κ.λ.π.» αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης.

Την ίδια στιγμή εξαπολύει επίθεση και κατά του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα σχετικά με τις δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι δεν γνωρίζει το ύψος των αποδοχών του κ. Προβόπουλου. 
«Είναι δυνατόν ο κ.αναπληρωτής Υπουργός κ.σταικουρας να τον παρακαλεί να μειώσει τις αμοιβές του οικειοθελώς, ενώ για τους πολλούς , οι μειώσεις στις αμοιβές και στους μισθούς επιβάλλονται; κ.Σταικούρα δεν σας πιστεύει κανείς όταν απαντάτε στην κυριακάτικη εφημερίδα real ότι δεν γνωρίζετε ποσά παίρνει τον μήνα ο κ.Προβόπουλος» αναφέρει το σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/