Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

                             ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Δ.Α.Σ.-ΟΤΑ ΡΟΔΟΥ


Δελτίο τύπου

Σε κόλαση έχει μετατρέψει η κυβέρνηση και η Ε.Ε. τη ζωή των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και η διαθεσιμότητα  χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, εντάσσεται στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της Δημόσιας Διοίκησης, μέσω της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και του Πολυνομοσχεδίου που θα περάσει σαν τυφώνας πάνω από τα δικαιώματα της μόνιμης και σταθερής δουλειάς και σε όσες κατακτήσεις στέκουν ακόμα όρθιες.
Με το ίδιο πολυνομοσχέδιο προωθείται η Απελευθέρωση των απολύσεων, η μείωση των αποζημιώσεων, ο Μηχανισμός που θα καθορίζει τον κατώτερο μισθό, τα Προγράμματα φτώχιας των 350 ευρώ, το Λοκ άουτ, το κλείσιμο Νοσοκομείων, οι μειώσεις των συντάξεων, το κλείσιμο Δημόσιων Οργανισμών και υπηρεσιών, οι νέες μειώσεις μισθών, η Αλλαγή του τρόπου που θα αποφασίζονται οι απεργίες (δηλαδή νέο άρθρο 4) κλπ.
Η κυβέρνηση στιγμή δεν σταματά να κλιμακώνει την χωρίς έλεος επίθεσή της απέναντι στους εργαζόμενους.
Αξιοποιεί  την μέχρι σήμερα εξαθλίωση που έχει φέρει στον λαό, την τρομοκρατία που έχει επιβάλει μαζί με την εργοδοσία στους χώρους δουλειάς, εκμεταλλεύεται  τα «επιτεύγματα» του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού που αποδυναμώνει, αποπροσανατολίζει διαρκώς το κίνημα και επιτίθεται με μεγαλύτερη βαρβαρότητα εναντίον των εργαζομένων.
Όχι μόνο μας φόρτωσαν τα βάρη της κρίσης , αλλά δηλώνουν ικανοποιημένοι ότι πέτυχαν την προοπτική της δικής τους καπιταλιστικής ανάπτυξης πάνω στα δικά μας συντρίμμια.
Τώρα σταματάμε τον κατήφορο. Οργανωνόμαστε, Ανατρέπουμε την πολιτική που μας επιβάλλουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κυβέρνηση για τα συμφέροντα των μονοπωλίων.  Καμιά αναμονή, κανένας φόβος και μοιρολατρία.
Η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ν’ ανοίξει το δρόμο για τους επιχειρηματικούς ομίλους καταργώντας ολόκληρες υπηρεσίες στους ΟΤΑ και στο Δημόσιο, να  βρεί απέναντι  την δική μας αποφασιστικότητα να υπερασπιστούμε τη ζωή μας, τα δικαιώματα τα δικά μας και των παιδιών μας.
Ο λαός χρυσοπληρώνει ήδη και τώρα αυτές τις υπηρεσίες σε υγεία, σε παιδεία,  παιδικούς σταθμούς, νερό, καθαριότητα. Η ιδιωτικοποίησή τους θα στερήσει ακόμα και τη πρόσβαση σε αυτές.
Η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας αποδεικνύει ότι κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Κανένας δεν πρέπει να είναι και μόνος του.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας τη Δευτέρα 8 Ιούλη από τις 12:00 ως τη λήξη του ωραρίου .

·         Όχι στο νέο πακέτο μέτρων που έρχεται με το πολυνομοσχέδιο που επιχειρεί να δώσει ολοκληρωτικό χτύπημα σε εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις.
·         Να καταργηθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
·         Καμία απόλυση – καμία ιδιωτικοποίηση.
·         Κανένας μόνος. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.


Ρόδος 6/07/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/