Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Το ΔΗ.Κ.ΚΙ. διαψεύδει κατηγορηματικά την «είδηση» περί δήθεν αυτοδιάλυσής του στις 10-07-13, η οποία αναρτήθηκε από άγνωστο χρήστη στον ιστότοπο ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ .

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
            www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289
Ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗ.Κ.ΚΙ. (Πάνος Μαντάς, Ηλίας Νικολόπουλος, Βαγγέλης Κρητικός)  11-07-2013
   Το ΔΗ.Κ.ΚΙ. διαψεύδει κατηγορηματικά την «είδηση» περί δήθεν αυτοδιάλυσής του στις 10-07-13, η οποία αναρτήθηκε από άγνωστο χρήστη στον ιστότοπο ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ . Πρόκειται για πλήρη αντιστροφή των θέσεών μας οι οποίες επιβεβαιώθηκαν με τις ομόφωνες αποφάσεις του 5ου (έκτακτου) Συνεδρίου μας που έγινε με αυτό το θέμα τον Ιούνιο. Το ΔΗ.Κ.ΚΙ. συμμετέχει με αντιπροσώπους στο 1ο  Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εμμένοντας στην μη αυτοδιάλυσή του και στις κεντρικές πολιτικές του θέσεις:
‘Ένα χρόνο μετά απ΄ τις εκλογές και τρία χρόνια μετά την έναρξη της εφαρμογής των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων, η χώρα σύρεται κυριολεκτικά σε μια ιστορικών διαστάσεων κοινωνική και εθνική καταστροφή, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη δημιουργηθεί ένα «αντίπαλο δέος» Αντίστασης και Ανατροπής.
Σε αυτές τις συνθήκες η ενωτική-συμμαχική μορφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναγκαία όσο ποτέ.  Για να ενώσει όλους όσους συνθλίβονται απ΄ τη δικτατορία της Ε. Ένωσης και των Π.Δ. Να δημιουργήσει ένα μεγάλο πολιτικό ρεύμα ικανό να αποτελέσει «αντίβαρο» στον οδοστρωτήρα της Μέρκελ και των συνασπισμένων κέντρων της Δύσης. Να κηρύξει Ανένδοτο Αγώνα μέχρι τη Νίκη!
Αυτό ήταν άλλωστε το πνεύμα και το γράμμα της ίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ήταν και «το μυστικό της επιτυχίας» για την άνοδό του στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ένα χρόνο όμως από τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να βρίσκεται στην «μέση του δρόμου» και η εκτόξευσή του δεν θα ξεκινήσει εάν επιμείνει να αναδιπλωθεί σε ένα «μοναδικό κόμμα», δηλαδή σε κάτι ταλαντευόμενο και ευάλωτο στις πιέσεις της Γερμανοκρατούμενης Ε. Ένωσης και των «αγορών».
Οι αναφορές σε «πολυφωνίες» στη λειτουργία του δε δικαιολογούνται. Πολύ περισσότερο όταν έχει πλέον καταργηθεί το βέτο των συνιστωσών στην λήψη των αποφάσεων και όταν τα φαινόμενα πολυφωνίας κατά το παρελθόν δεν αφορούσαν τις συνιστώσες, αλλά αντιθέσεις οι οποίες εκδηλώνονταν στην ηγεσία της μεγαλύτερης συνιστώσας.

                     Πάνος Μαντάς, Ηλίας Νικολόπουλος, Βαγγέλης Κρητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/