Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

MέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Απάντηση στην Περιφέρεια και την Εκπρόσωπο Τύπου της

Ρόδος, 12 Mαρτίου 2021

MέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Δεν κοπάζει ο πανικός στην Περιφερειακή Αρχή 
για τον εκτός σειράς εμβολιασμό στη Χάλκη

Συνεχίζεται η εκστρατεία για να καλυφθεί με κάθε τρόπο, το ατόπημα του εκτός σειράς εμβολιασμού του Περιφερειάρχη στη Χάλκη.
Μετά τα δελτία τύπου, σειρά έχουν οι παρουσίες στα ΜΜΕ, που είναι φίλα προσκείμενα στην Περιφέρεια, όχι μόνο για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα αλλά και για να επηρεαστεί η δικαιοσύνη.
Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εργοδότη της, η Εκπρόσωπος Τύπου της Περιφέρειας, κατηγόρησε και προσέβαλε τον υπεύθυνο Επικοινωνίας και Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας μας κ. Θανάση Μπαράκα, δείγμα ασέβειας προς τον άνθρωπο και την προσφορά του, αλλά και όσους έχουν αντίθετο λόγο και τον εκφράζουν, λέγοντας, ότι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη.
Στην αγωνία της να στηρίξει το επιχείρημα της , έφθασε στο σημείο να πει ότι επειδή η δικαιοσύνη, δεν παρενέβη την…επομένη του εκτός σειράς εμβολιασμού του Περιφερειάρχη, αλλά 18 ημέρες μετά ατόπημα δεν υπάρχει.
Έχουμε να κάνουμε δηλαδή, με μια πρωτοφανή, ωμή και χυδαία παρέμβαση, με στόχο την Εισαγγελική αρχή που ζήτησε έρευνα εις βάθος της υποθέσεως.
Έχουμε επίσης να κάνουμε, με μια οργανωμένη εκστρατεία η οποία έχει στόχο, να μην υπάρχουν αντίθετες φωνές που αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα, τα προβλήματα, τα λάθη, την ανικανότητα και την ανυπαρξία της Περιφερειακής Αρχής, που κρύβεται καλά, πίσω από το ωραίο περιτύλιγμα των πολυάριθμων ανακοινώσεων που εκδίδονται καθημερινά, συνοδευόμενα από τις απαραίτητες φωτογραφίες.
Αυτή την ανυπαρξία της Περιφερειακής Αρχής, που βαπτίζει ηρωική κάθε πράξη της, μη έχοντας μια φορά υψώσει πραγματικά ανάστημα στην κυβέρνηση, για το καλό των νησιών και των κατοίκων τους αναδεικνύουμε και στηλιτεύουμε.
Το ΜέΡΑ 25 παρενέβη και στην υπόθεση του εκτός σειράς εμβολιασμού, γιατί οι πολίτες αγανάκτησαν και γιατί η κοινωνία δεν μπορεί πλέον, να ανεχθεί τέτοια φαινόμενα και συμπεριφορές .
Δεν μπορεί να ανεχθεί, τον αυταρχισμό και την περιφρόνηση, σε ανθρώπους, μέτρα και κανονισμούς.
Το ΜέΡΑ 25, θα το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά για να γίνει καλά κατανοητό, πως είναι και θα συνεχίσει να είναι, η φωνή των πολιτών εντός και εκτός Βουλής. Θα εκφράζει τα παράπονα και τις αγωνίες τους, θα αντιδρά και θα γίνεται δυσάρεστο, όπου και όταν χρειάζεται.
Γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Να αφουγκραζόμαστε και κυρίως να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο των πολιτών, οι οποίοι υποφέρουν και η Περιφερειακή Αρχή τους περιφρονεί, σουλατσάροντας επιδεικτικά στο Αιγαίο με φουσκωτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/