Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

"Αναβίωσε το "έχω και κότερο πάμε μια βόλτα " ;

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16.3.21

Υπήρξε Λιμεναρχείο που έδωσε άδεια απόπλους για την παρέα που συνόδευσε τον κ.Χατζημαρκο στον εκτός σειράς εμβολιασμό του στη Χάλκη;
Ενώ υπαρχει περιορισμός του απόπλους ιδιωτικών σκαφών λόγω covid/19 αναβίωσε το.... " έχω και κότερο , πάμε για βόλτα ";
Τα παρακμιακα φαινόμενα ,όπως ο εκτός σειράς εμβολιασμός του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημαρκου και η μετάβαση εν μέσω πανδημίας και περιορισμό μετακινήσεων παρέας που τον συνοδευε με ιδιωτικό σκαφος στη Χάλκη , εξοργίσουν την πολύπαθη κοινωνία μας και γεννούν νέα ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις!
Είναι λογικό για εμάς , που επί ένα(1) και πλέον έτος βιώνουμε περιορισμούς στις μετακινήσεις και ασφυκτικούς ελέγχους που πραγματοποιούν οι κρατικές αρχές να ρωταμε τα εξής:
1) Υπήρξε Λιμεναρχείο ή Λιμενικός σταθμός που έδωσε άδεια να πλεύσει ιδιωτικό σκάφος που μετέφερε τον κ.Χατζημαρκο και τη συνοδεία του ενώ υπάρχει απαγόρευση του απόπλους ιδιωτικών σκαφών λόγω της πανδημίας ;
Θυμίζουμε ότι λειτουργουσε (στις 21.2.21 ) και λειτουργεί καθημερινά πλοίο της γραμμής Ρόδο- Χάλκη- Ρόδο και δεν συνέτρεχε κάποιο έκτακτο γεγονός για μετάβαση με ιδιωτικό σκάφος (π.χ. μεταφορά ασθενούς, έκτακτα καιρικά ή φυσικά φαινόμενα κτλ)
2) Με ποιο κωδικό μετακίνησης και ποια αιτιολογία πραγματοποιηθηκε η μεταφορά της " παρέας" με ιδιωτικό σκάφος στη Χάλκη ;Ελέγχθηκαν από κάποιο κρατικό μηχανισμό για την μετακίνηση και για την υγειονομική τους κατάσταση στα νησιά που" βολταραν";
Με καταγεγραμμένη πανελλήνια την πολιτική καταδίκη του "εκτός σειρας εμβολιασμού" Χατζημαρκου και την Ελληνική Δικαιοσύνη να έρευνα την υπόθεση είναι δεδομένη η κοινωνική απαίτηση να υπάρξει άπλετο φως και καμία προσπάθεια συγκάληψης.
Ιδιαίτερα όταν αφενός και άλλοι" εκτός σειρας εμβολιασμοι" καταγγέλθηκαν στη Ρόδο και αφετέρου απροκάλυπτα( μισθοδοτουμενοι - "βολεμενοι"στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...) στενοί συνεργάτες του Περιφερειάρχη επιστρατεύτηκαν και εμφανίζονται " βασιλικοτεροι του βασιλέως" και προκαλούν με δηλώσεις τους και άθλιες " χορηγούμενες" τους θεσμικούς παράγοντες και το κοινωνικό σύνολο!

ΥΓ 1: Οι άνεργοι, οι "νεοπτωχοι" και οι αγωνιουντες συμπολίτες μας, αυτοί που υποφέρουν από τις συνέπειες του covid/19, οι πολίτες που περιμένουν να έρθει η σειρά τους να εμβολιαστουν και αυτοί που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες αναρωτιούνται ποιος/ποια είχε την ευθύνη να "αναβιώσουν" -εν μέσω απαγορεύσεων μετακινήσεων λόγω πανδημίας - τα λογια του Κώστα Βουτσά " έχω και κότερο , πάμε μια βόλτα ";

ΥΓ2: Μετά την προ 20ημερου απίστευτη κατακραυγή - και μετα τις ταραγμένες δηλώσεις του "για το γεγονός και κατα την διαρκεια του εξοργιστικου συμβάντος" - ο δήμαρχος Χάλκης " θυμήθηκε" προχθες 14.3.21 ..... προς το τέλος της διαδικασίας της β ' φάσης εμβολιασμού των μόνιμων κατοίκων της Χάλκης να κάνει δημόσιο κάλεσμα με ανάρτηση στο διαδυκτιο πως "περίσσευαν πέντε( 5) εμβόλια ......."θωράκισης" κατά του covid/19" και καλούσε τους/τις ενδιαφερόμενους να προσέλθουν! Δεν θυμόμαστε να είχε κάνει το ίδιο ο κ. δήμαρχος όταν ο κ. Χατζημαρκος και η παρέα του ήταν στις 21.2.21 στη Χάλκη και .....σύμφωνα με δήλωση του 56χρονου Περιφερειαρχη Ν.Αιγαίου ( που διέψευσαν κατηγορηματικά γιατρός και νοσηλεύτρια του Π.Ιατρείου Χάλκης διότι ισχυρίστηκαν ότι ήταν προ ημερών στη λίστα προς εμβολιασμό.... ) εμβολιαστηκε από τα "περισσευουμενα..... "Άραγε από ποιους/ες να είχαν περισσέψει προχθες αυτά τα ...πέντε (5) εμβόλια.....; Αν δοθεί στο φως της δημοσιότητας η περιβόητη λίστα εμβολιασθεντων της 21/2/21 σίγουρα θα μάθουμε!

ΥΓ3: Αν υποθέσουμε ότι και στις δύο (2) φάσεις εμβολιασμών " περίσσευαν" κάποια εμβόλια.....Γιατί δεν τα επεστρεφαν αυθημερόν στην κοντινή Ρόδο που απέχει λίγα λεπτά ακτοπλοϊκώς, να εμβολιαστουν την ίδια ημέρα άτομα από ευπαθείς ομάδες που περιμένουν καρτερικά και με αγωνία ;Είναι και τοτε σίγουρο οτι " δεν θα στερούσε από κανέναν νησιώτη μας το εμβόλιο" ο κ.Χατζημαρκος!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"- Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/