Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Δικογραφία για την παράνομη μετακίνηση του Περιφερειάρχη στη Χάλκη με ιδιωτικό σκάφος θα υπάρξει;

Ρόδος , 4 Μαρτίου 2021

ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Δικογραφία για την παράνομη μετακίνηση του Περιφερειάρχη στη Χάλκη με ιδιωτικό σκάφος θα υπάρξει;

Συνεχίζει να σιωπά η κυβέρνηση για τον εκτός σειράς εμβολιασμό του Περιφερειάρχη στη Χάλκη, γεγονός που πολλαπλασιάζει τα ερωτηματικά, αλλά και την αγανάκτηση που υπάρχει στις τάξεις των πολιτών.
Είναι περίεργη αυτή αλλά και άδικη αυτή η σιωπή για τον κόσμο που περιμένει τη σειρά του να εμβολιαστεί και κάθε ημέρα ακούει για την… «Ελευθερία» για το πόσο πρέπει να τηρεί τα μέτρα και για τα επί χάρτου σχέδια για νησιά covid free. Aκούει καθημερινά πως όλα πάνε κατ ευχήν, ενώ οι Δήμοι Ρόδου και Καλύμνου είναι στο «βαθύ κόκκινο» σε ότι αφορά την εξέλιξη της πανδημίας και ο τουρισμός θα κλυδωνιστεί για άλλη μια φορά.
Ενημερώνονται οι πολίτες για τα πρόστιμα που πέφτουν βροχή αν κάποιος σπάσει τη καραντίνα, αλλά και την «καμπάνα» που έπεσε βαριά σε ψαρά που πήγε με το φουσκωτό του στη Νότια Ρόδο για να αλιεύσει.
Ο εκτός σειράς εμβολιασμός του Περιφερειάρχη που έγινε η αιτία να γίνει το Νότιο Αιγαίο ρεζίλι στο πανελλήνιο παραμένει στο απυρόβλητο, καθώς φαίνεται πως για την κυβέρνηση δεν αποτελεί ούτε πταίσμα.
Είναι απορίας άξιο που το θέμα δεν αναδείχθηκε από το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ρόδου και των υπολοίπων νησιών στη στιγμή, που η μετακίνηση του Γραμματέα του ΜέΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη, έγινε σημαία ότι δήθεν έσπασε την καραντίνα σε κανάλια, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα για πολλές ημέρες.
Ο Γραμματέας του κόμματος είχε μετακινηθεί με το πλοίο της γραμμής για να πάει στην οικία του στην Αίγινα και όχι με φουσκωτό σκάφος. Δεν προκάλεσε κανέναν αλλά τα ΜΜΕ διατράνωναν πως έσπασε την καραντίνα.
Στα Δωδεκάνησα ο Περιφερειάρχης δηλαδή δεν έσπασε τη καραντίνα ; Δεν είχαμε lockdown, την ημέρα μετάβασης του στη Χάλκη;
Ποια ήταν η σπουδή και η επείγουσα υπόθεση για την οποία έπρεπε Κυριακάτικα να μετακινηθεί στο νησί και όχι βέβαια με πλοίο της γραμμής καθώς είναι πολύ λαϊκό για αυτόν κάτι τέτοιο, αλλά με φουσκωτό σκάφος φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας τη μετάβαση προκαλώντας τους πολίτες που μένουν στα σπίτια τους και προσπαθούν να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό και δείχνοντας τους έτσι ξεκάθαρα την περιφρόνηση του.
Ζήτησε και έλαβε άδεια από το Κεντρικό Λιμεναρχείο για τον απόπλου του φουσκωτού σκάφους από τη Ρόδο με προορισμό τη Χάλκη; Υπάρχει έγγραφο το αίτημα και η απάντηση του ΚΛΡ;
Η μετάβαση του στη Χάλκη έγινε, με τη συναίνεση του Λιμεναρχείου ή αγνοήθηκε παντελώς και το ΚΛΡ;
Γιατί αν δεν υπήρξε έγκριση αναχώρησης από το Λιμεναρχείο για το σπάσιμο της καραντίνας, τότε το φουσκωτό απέπλευσε από τις δύο τρεις γνωστές ράμπες που χρησιμοποιούν οι αλιείς του νησιού μας.
Θα συνεχίσει η κυβέρνηση να σιωπά, για τον εκτός σειράς εμβολιασμό που συνιστά περιφρόνηση στην κοινωνία; Θα εξακολουθεί να καλύπτει τον εκλεκτό της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/